Bir kere sevdi mi tam seviyor! Astrolojiye göre en tutkulu kadınların burçları neler?

Bir kere sevdi mi tam seviyor! Astrolojiye göre en tutkulu kadınların burçları neler?
GİRİŞ

Astrolojiden gelen burç özellikleri insanların davranışlarını etkiliyor. İlişkilerinde tutkulu olan kadınlar bazı burç özellikleri taşıyor. En tutkulu kadınların hangi burçlarda olduğu belli oldu…

Bazı kadınlar enerjik, cesur ve sevdiklerine olan aşırı bağlılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Her işi büyük bir tutkuyla yapan kadınlar Astrolojiden gelen bazı burç özellikleri taşıyor. İş hayatının yanı sıra aşk yaşamında da bir sevdi mi tam seven burçlar merak ediliyor. Tutkulu ve uzun soluklu bir aşk yaşamak isteyenlerin dikkat ettiği en tutkulu burçlar hangileri?

KOÇ BURCU

Ateşli bir yapıya sahip olan koç burçları, yaşam hedefleri konusunda son derece tutkuludur. Bu kadınlar kafalarına koydukları hayalleri gerçekleştirmek için yoğun çaba göstermekten çekinmezler. Dışarıdan destek görseler de görmeseler de koç burçları hayallerindeki aşka ve hayata günün birinde sahip olabilir. Koç kadınlar erkeklerin başını döndürecek tutkuya sahiptir.

YENGEÇ BURCU

Hassas ve sadık yapılı olan yengeç burçları sevdiklerinin istek ve arzularına büyük önem verir. Bu yüzden gerçekten gönül verdikleri kişinin mutlu olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çabalarlar. Tutkusu yüksek olduğu için insanları cezbeden yönleri olsa da bazen enerjisini yitirebilir. Böyle durumlarda yengeç burcu kadınların sevdiklerinden soğuma dönemleri ortaya çıkabilir.

ASLAN BURCU

Astrolojide liderlik vasfı nedeniyle her zaman göz önünde olmayı seven aslan burçları aşk hayatında tutkuludur. Yaşamının her kararını tutkusuyla alan aslan burcu kadınlar sevdikleri erkeği el üstünde tutarlar. Aslan burcu kadınların bu aşırı ilgisi erkekleri dünyanın en özel insanıymış gibi hissetmesini sağlar. Uzun soluklu birlikteliklerde aslan burcunun inatçı yapısı faydalı olabilir.

YAY BURCU

Özgürlüğüne çok düşkün olan yay burcu kadınları ciddi bir ilişkiye başlatmak sanıldığı kadar kolay değildir. Hoşlanmaya başladığı kişiye bir anda yaklaşmayan yay burcu o kişiye karşı içten içe tutku besler. Yay burcu kadınların bu tutkusu patlama noktasına geldiğinde çok tutkulu bir aşık haline dönüşür. Günlük yaşamlarında sürekli olarak hayallerini gerçekleştirmeye çabalayan yay burçları genellikle kendine meydan okuyacak erkeklere aşık olur.

KAYNAK: UŞAK HABER