Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ilk bölümü yayınlandı! Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ilk bölümü yayınlandı! Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu
GİRİŞ

Netflix platformu yeni ve ilgi çekici yapımlara imza atmaya devem ediyor. Platformda yayınlanmaya başlayan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli dizi, büyük bir merak uyandırdı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ilk bölümü yayınlandı! Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu - Dünya genelinde geniş bir abone sayısına sahip olan Netflix, yerli ve yabancı yapımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Farklı yapımların izleyici ile buluştuğu platformda son dönemlerde yayın hayatına başlayan yapımlar büyük bir ilgi görüyor.

Çekimleri aylar önce tamamlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli dizi, Netflix platformunda yayın hayatına başladı. Fragmanı ile büyük merak uyandıran dizi, birçok kişi tarafından mercek altına alındı. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve dizinin çekimlerinin nerede gerçekleştirildiği, diziyi merak eden kişiler tarafında en çok aratılan konu başlıkları arasında yer aldı.

DİKKAT ÇEKEN KONU

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin fragmanı, izleyicide farklı duyguların harekete geçmesine neden oldu. Bu nedenle dizi, büyük bir merak konusu oldu ve arama motorlarında en çok aratılan konu başlıkları arasında yer aldı. Dizi Netflix platformunda yayınlanmaya başladı ve oldukça merak edilen dizi sadece Netflix aboneleri tarafından izlenebilecek. Dizinin konusu ise şu şekilde özetlendi; ‘’Hayatlarını otelden otele geçerek geçiren bir anne kızım hikayesinin ele alındığı dizide anne kızın karşı karşıya kaldıkları tehlikelere de yer verilecek. Zaman içinde anne ve kızım ortaya dökülen karanlık geçmişleri izleyicileri şaşkına çevirecek.’’

DİZİ KİTAPTAN UYARLANDI

Son günlerde en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi, Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlandı. Dizini çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirildi. Dizi ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise, dizinin oyuncu kadrosu oldu. Dizide birbirinden sevilen ve tanıdık yüzler yer alıyor. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında; Melisa Sözen, Birand Tunca, Buçe Buse Kahraman, Hakan Boyay, Musa Uzunlar ve Deniz Karaoğlu yer alıyor. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi, Netflix platformunda ve sadece platform üyelerine özel olarak yayın hayatına başladı.

KAYNAK: UŞAK HABER