“Boğa Boğa” fragmanı yayınlandı! Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı film ne zaman yayınlanacak?

“Boğa Boğa” fragmanı yayınlandı! Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı film ne zaman yayınlanacak?
GİRİŞ

Netflix platformunda yayınlanacak olan boğa boğa filminin fragmanı yayınlandı. Filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yer alıyor. Boğa Boğa filminin ne zaman yayınlanacağı ise, merakla bekleniyor.

Netflix, dünya genelinde en fazla abone sayısına sahip dijital platformalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kaliteli ve dikkat çekici konulara sahip içerikleri ile Netflix, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Hem yerli hem de yabancı yapımlara sahip olan dijital platformda Boğa Boğa filmi heyecanla bekleniyor.

Boğa Boğa filmine ait ilk fragmanın yayınlanması ile izleyicilerde büyük bir merak uyandı. Filmin başrollerinde sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit rol alıyor. Filmin ne zaman yayınlanacağı, filmin konusunun ne olduğu ve filmde yer alan diğer oyuncuların kim olduğu, arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

21 NİSAN’DA İZLEYİCİSİ İLE BULUŞACAK

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Boğa Boğa filmi, Onur Saylak ve Hakan Günday imzasını taşıyor. Ay Yapım tarafından üstlenilen filmin gerilim dolu fragmanı büyük ses getirdi. Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un performansı ile seyirci ile buluşacak olan Boğa Boğa filmi, sadece Netflix dijital platformunda yayınlanacak. Ülkemizde de büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan dijital platformda aboneler, Boğa Boğa filmini bir an önce seyretmek için geri sayıma başladı.

BOĞA BOĞA FİLMİNİ KONUSU

21 Nisan’da izleyicisi ile buluşacak olan Boğa Boğa filmi sadece, Netflix platformunda yayınlanacak ve filmi sadece Netflix üyeleri izleyebilecek. Boğa Boğa filminin fragmanın yayınlanması ile izleyicilerde büyük bir merak oluştu. Filme dair yapılan araştırmalarda, Boğa Boğa filminin konusunun ne olduğu ilk sıralarda yer aldı. Boğa Boğa filmini konusu şu şekilde; ‘’İstanbullu iş insanı Yalın (Kıvanç Tatlıtuğ), finansla bir skandalın ardından eşi Beyza ile (Funda Eryiğit) birlikte Assos’a yerleşir. Huzur ararken hayatı kabusa dönen Yalın, düşmanlarının her yerde olduğunu anlar.’’ Oldukça ilgili çekici ve gerilim dolu bir konuya sahip olan Boğa Boğa filmi için geri sayım başladı.

KAYNAK: UŞAK HABER