Bozkırın ortasında, Eskişehir’de muhteşem bir dalış deneyimi

Bozkırın ortasında, Eskişehir’de muhteşem bir dalış deneyimi
GİRİŞ

Türkiye’de ilk ve dünyada sayılı tatlı su dalış alanlarından biri bozkırın ortasında Eskişehir’de sizleri bekliyor. Sakarya Nehri’nin doğduğu kaynaklarda muhteşem bir dalış fırsatı.

Denizi olmamasına rağmen muhteşem bir dalış deneyimi sunan Eskişehir’de dünyanın sayılı tatlı su dalış alanı ziyaretçilerini bekliyor. Eskişehir Çifteler ilçesinde yer alan ve Sakarya Nehri’nin doğduğu kaynak olan dalış alanında muhteşem su altı zenginlikleri yer alıyor.

Sakarya Nehri’nin doğduğu yer olan Sakaryabaşı’nda beş tatlı su kaynağı yer alıyor. Yer altı su kaynağına dalış yapmak ise benzersiz ve son derece heyecan verisi bir deneyim sunuyor.

TÜRKİYE’DEKİ EN GÜZEL DALIŞ NOKTALARINDAN BİRİ!

Türkiye’deki en net su ve dalış alanlarından biri olarak değerlendirilen Sakaryabaşı, sadece dalış deneyimi sunmuyor. Buna ek olarak bölgede ayrıca kano ve dragon sporları da yapılmaya devam ediyor. Birçok su sporu yapılabiliyor.

Ülkemizin en berrak tatlı su dalışının yapıldığı yerlerden biri olan Sakaryabaşı, dünyanın farklı yerlerinden de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Zengin su altı florası ile muhteşem bir dalış deneyimi sunan Sakaryabaşı mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

ESKİŞEHİR SAKARYABAŞI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Sakarya Nehri’nin doğduğu yer olan ve muhteşem bir dalış deneyimi sunan Sakaryabaşı, Eskişehir’in Çifteler ilçesinde yer alıyor. Türkiye’nin sayılı tatlı su dalış noktalarından olan Sakaryabaşı, Çifteler ilçesine sadece 2 km uzakta yer alıyor.

Akvaryum gibi bir tatlı su kaynağına dalış gerçekleştirmek isteyenleri ve bölgenin diğer güzelliklerini keşfetmek isteyenler için cazip seçenekler de sunuyor. Eskişehir’e 67 km, Ankara’ya ise 215 km mesafede yer alan Çifteler Sakaryabaşı, her yıl sayısız yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER