Bu 5 burç çok tehlikeli! Yalan söylediklerini anlamanız mümkün değil! Yalan söylemede ustalaşan o burçlar

Bu 5 burç çok tehlikeli! Yalan söylediklerini anlamanız mümkün değil! Yalan söylemede ustalaşan o burçlar
GİRİŞ

Yalan söylerken asla yakalanmayan burçların ortak özellikleri ortaya çıktı. Hayatınızda bu burçlarda birileri varsa dikkat! Onların yalan söylediğini asla anlamayacaksınız…

Burçların insanlar üzerindeki etkileri her zaman bir tartışma konusu olmuştur. Astrologlara göreyse bazı burçların ortak özellikleri bu etkilerin gerçek olduğuna işaret ediyor. Herkes için bu tahminler gerçek olmasa da büyük oranda yalan söyleme konusunda başarılı olduğu ifade edilen burçlar birbiri ile benzerlik gösteriyor.

2023 yılında da astrolojide bazı burçlar başarılı yalan söyleme performansları ile dikkat çekiyor. Astrologlar hayatınızdaki bu burçtaki kişilere karşı temkinli olmanızı öneriyor.

İKİZLER BURCU

Zodyak’ın kendiyle bile en çelişkili burcu olan ikizler burcu, başarılı hitabet yeteneği sayesinde kolayca kendine inandırabilir. Yalan söyleme kapasiteleri son derece yüksek olan ikizler burcu, ağızlarının iyi laf yapması sayesinde de istediklerini elde etme konusunda ve kendilerini her zaman haklı çıkarma konusunda başarılı sonuçlar almaktadırlar.

TERAZİ BURCU

Her olay karşısında objektif bir tutum sergiliyor olsalar da kendilerini olayların merkezine almaya bayılırlar. Genelde çatışma durumlarında dengeyi sağlamak için yalanı ve gerçeği bir arada ustaca kullanabilirler. Bu özellikleri nedeniyle onların asla doğru mu, yoksa yalan mı söylediklerini anlamanız mümkün değildir.

AKREP BURCU

Akrep burcunun temel özelliği genelde her zaman bir yedek planı olması ve gerçeklerin üzerini örtmekte usta olması ile öne çıkmaktadır. Yalanlarını yakalatsalar bile her zaman ustaca hamleler ile kendilerini haklı çıkarmayı başarabilmektedirler. Akrep burçları sahip oldukları etkileyici özellikleri sayesinde de insanları kolayca etkisi altına alabilmektedir.

YAY BURCU

Genelde özgürlüklerine düşkün ve maceracı, gizemli yapılarıyla yay burçlarının sadece belirli durumlarda ufak yalanlara başvurduğu ifade ediliyor. Bu durumlarda elbette kendi özgürlüklerini kısıtlayacak konular oluyor. Bu konuda bir baskı hissetmeleri halinde yalana çok rahat başvurabilirler.

BALIK BURCU

Yüksek empati yetenekleri ve duygusal zekaları nedeniyle balık burçlarının ikna ediciliği oldukça yüksektir. Zaman zaman gerçekleri saklayarak başkalarını koruma içgüdüsü ile yalanana da başvurabilmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER