Canan Karatay’dan doğal güzellik sırrı! Cildi bebek gibi yapıyor

Canan Karatay’dan doğal güzellik sırrı! Cildi bebek gibi yapıyor
GİRİŞ

Ünlü kalp doktoru Canan Karatay, kozmetik ürünler yerine doğallığı tercih ettiğini daha önce açıklamıştı. Karatay'ın cilt bakımı için favorisinin ne olduğu belli oldu.

Kozmetik sektörü her geçen gün yeni ürünler sunuyor. Ancak Canan Karatay, doğal olmayan ürünlere karşı herkesi uyarıyor.

Açıklamaları ile her zaman popüler olan ünlü doktor Canan Karatay, cildi mermer gibi yapan ve sivilceleri yok eden bir ürün öneriyor.

canan-karataydan-dogal-guzellik-sirri-3.jpg

ZEYTİNYAĞI SABUNUNU ÖVDÜ

Canan Karatay, hem beslenme hem de cilt sağlığı konusunda doğal ürünleri tavsiye ediyor. Karatay, cildin pH dengesini sağlamak ve sivilceleri önlemek için zeytinyağı sabununun en iyi seçim olduğunu söylüyor. Karatay, Zeytinyağı sabununun, cildin doğal yağ dengesini koruduğunu ve cildin nemlenmesini sağladığını ifade ederek en faydalı sabun olduğunu söyledi.

ZEYTİNYAĞI SABUNUNUN CİLDE FAYDALARI NELERDİR?

Karatay’ın da sıkça kullandığını söylediği ve herkese tavsiye ettiği zeytinyağı sabunu, cilde pek çok fayda sağlıyor. Bu sabun, cildi derinlemesine temizliyor, nemlendiriyor ve gençleştiriyor. Zeytinyağı sabununun cilde faydaları şöyle:

  • Kuru ciltler için idealdir. Cildin kurumasını ve çatlamasını engeller. Cildi yumuşatır ve canlandırır.
  • Cildi ölü derilerden ve mikroplardan arındırır. Sivilce oluşumunu azaltır. Cildi dış etkenlere karşı korur.
  • Serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı cildi savunur. Cildi pürüzsüz ve parlak yapar. Cildin yaşlanmasını geciktirir.

canan-karataydan-dogal-guzellik-sirri-1.jpg

ZEYTİNYAĞI SABUNU NEREDEN ALINIR?

Zeytinyağı sabununun anavatanı Hatay’dır. Hatay’da doğal yöntemlerle üretilen zeytinyağı sabunları, dünyanın pek çok yerine gönderiliyor. Bu sabunları internet üzerinden sipariş ederek kullanmak mümkün.

Akneye eğilimli ciltler için günde iki kez yıkamak yeterlidir. Zeytinyağı sabunu ile cildinizi yıkadığınızda, cildinizin mermer gibi olduğunu göreceksiniz. Canan Karatay’ın da favorisi olan bu sabun, doğal güzelliğin sırrı olarak gösteriliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER