Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi CMXXIV biletleri satışa çıktı! CMXXIV bilet fiyatları

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi CMXXIV biletleri satışa çıktı! CMXXIV bilet fiyatları
GİRİŞ

Türk komedyen Cem Yılmaz, 2024 yılında sahneleyeceği yeni gösterisi CMXXIV için biletleri satışa sundu. Geç kalanlar büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletleri, yoğun talep nedeni ile kısa bir sürede tükendi. Cem Yılmaz hayranları, yeni biletlerin ne zaman satışa çıkacağını merak ediyor.

Cem Yılmaz’ın 24. stand-up gösterisi CMXXIV, bu sene yapılacak. Ünlü komedyenin yeni gösterisinin biletleri satışa çıktığı anda tükendi. Peki CMXXIV ne anlama geliyor? Biletler yeniden satışa çıkacak mı?

CMXXIV NEDİR?

Cem Yılmaz, son yıllarda hem sinema hem de televizyon projeleriyle adından söz ettirdi. Ancak asıl ününü stand-up gösterileriyle kazanan Yılmaz, bu alana geri dönmeye karar verdi. Yılmaz, CMXXIV adını verdiği yeni gösterisini, 7 Şubat 2024’ten itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirciyle buluşturacak.

CMXXIV, Cem Yılmaz’ın 24. stand-up gösterisinin kısaltması olarak yorumlanıyor. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, daha önce Diamond Elite Platinum Plus adlı gösterisi ile de büyük beğeni toplamıştı.

BİLETLER ANINDA TÜKENDİ

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi CMXXIV için biletler, 8 Ocak 2024’te saat 12.00’de satışa çıktı. Ancak biletler, Cem Yılmaz’ın sadık hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gördü. Biletler, satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükendi.

Bilet fiyatları ise 495 lira ile 995 lira arasında değişiklik gösteriyordu. Sosyal medyada ise Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletlerinin anında bitmesine şaşıran ve üzülen yorumlar yapıldı. Bazıları Cem Yılmaz’ın gösterilerinin her zaman kapalı gişe olduğunu ifade etti. Gösterinin yeni biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı ise henüz belli değil. Cem Yılmaz’ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulması bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER