Deadpool 3 çekimleri başladı! Deadpool 3 konusu ne? Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek?

Deadpool 3 çekimleri başladı! Deadpool 3 konusu ne? Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek?
GİRİŞ

Marvel’ın en özgün ve sevimli karakterlerinden biri olan Deadpool, serinin üçüncü filmi ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Mayıs ayında çekimleri başlayan Deadpool 3 için hayranları gün sayıyor!

Alışılageldik süper kahraman algısını yerle bir eden Deadpool karakteri, Marvel çizgi roman karakterleri arasında farkını ortaya koyuyor. Esprileri ve karakteri ile geniş kitleler tarafından sevilen Deadpool’un devam filmi olan Deadpool 3’ün çekimlerinin Mayıs ayında başlandığının duyurulması ise hayranlarını bir hayli sevindirdi.

Senaryosunu Ryan Reynolds, Shawn Levy, Rhett Reese, Wendy Mlyneux, Paul Wenick ve Lizzie Molyneux’un üstlendiği yapımda yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturuyor.

deadpool-3-2.jpg

DEADPOOL 3 FİLMİNİN KONUSU NE?

Deadpool olarak bilinen eski bir özel kuvvetler askeri olan Wade Wilson’ın kanser olduğunu öğrenmesinin ardından başlayan süreçte bir anti kahramana dönüşmesini anlatmaya devam ediyor. Deadpool 2’nin devamı niteliğinde olacak Deadpool 3, Marvel Sinematik Evrenin’deki 37’inci film olmaya hazırlanıyor.

DEADPOOL 3 OYUNCULARI KİMLER?

Deadpool 3 filminin başrolünde Deadpool karakteri ile yine Ryan Reynolds yer alıyor. Filmde ayrıca daha pek çok ünlü isim yer alacak. Hugh Jackman, Josh Brolin, Emma Corrin, Owen Wilson, Matthew Macfadyen, Kran Soni gibi isimler yer alacak.

Kısa sürede sevilen bir anti kahraman olarak öne çıkan Deadpool, serinin üçüncü devam filmi ile yeniden hayranları ile buluşacak. Filmde Hugh Jackman’ın Logan/Wolverine karakteri ile yer alacak olması ise büyük bir heyecan yarattı.

deadpool-3-1.jpg

DEADPOOL 3 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Deadpool 3 filminin çekimlerine Mayıs ayında başlandığı açıklanmıştı. 2023 Mayıs ayından itibaren çekimlerine başlanan filmin 3 Mayıs 2024 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Çekimlerine başlanmasının ardından bir yıl sonra vizyonda olması bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER