Dilinin kemiği olmayan 3 burç hangisi? Astrolojide en boş konuşan burçlar

Dilinin kemiği olmayan 3 burç hangisi? Astrolojide en boş konuşan burçlar
GİRİŞ

Bazı insanlar boş boş konuştukları için çevrelerinden tepki görürler. Astrolojiye göre ağzının ayarı olmayan ve gereksiz konuşan burçlar bazı ortak özelliklere sahiptir. Susmak bilmeyen burçlar...

Astrolojiye göre her insanın burcundan gelen bazı özellikleri vardır. Boş boş konuşmak da bazı insanların doğasına özel bir huydur. Kimi insanlar konuşmayı çok severken yine de ölçülü olmaya dikkat ederken bazı insanlar çok gereksiz ve boş konuşsalar bile bununla övünürler. Astrolojide geveze burçlar hangileri?

İnsanların iletişim kurmasında önemli bir yere sahip olan konuşmak kimi zaman can sıkıcı hale gelebilir. Özellikle Zodyak haritasında gereksiz konuşmaya yatkın olan burçlardaki kişiler susmak bilmediği için çevresinden tepki çekebilir. Gevezelikleriyle ünlü burçlar hangileri? En çok konuşan burç hangisi? İşte dilinin kemiği olmayan 3 geveze burç...

BALIK BURCU

Gevezelerin en önünde bayrak tutanı olan balık burçları susmadan saatlerce konuşabilir. Balıkların konuşması ve kullandığı kelimeler de epey rahatsız edicidir. Ağzının ayarı olmayan balıklar sınırsız alanda boş konuşmaya yatkındır. Balık burçları bu gevezelikleri yüzünden zaman zaman başını derde soksa da ileri geri konuşmaktan kendini alamaz.

İKİZLER BURCU

Astrolojide çift karakterli olmasıyla bilinen ikizler burcunun dengesiz tavrı diline yansır. Balık burcu kadar olmasa da ikizler burcunun konuşmaya başladı mı durması neredeyse imkansız gibidir. Her konuda konuştukları için ancak sıkılırsa, acıkırsa veya yorulursa susma gereği duyar. İkizler burcunun en büyük dengesizliklerinden biri konuşurken düşünmeden ve kelimeleri tartmadan konuşmasıdır. Bu yüzden topluluk içinde hem kendilerini hem de başkalarını komik duruma düşürme riski yaşarlar.

YAY BURCU

Astrolojide erken olgunlaşan ve efendi burçlardan biri olarak görünse de yay burçlarının konuşmaya karşı zaafı vardır. Uzun süre susmadan konuşan yay burcu, sır tutma konusunda çok beceriksizdir. Sohbetin heyecanına kapılıp giden yay burçları sır tutamadığı gibi insanların dedikodusunu yapmayı da çok sever. Bu yüzden çevrelerinden azar yiyen yay burçları kesintisiz saatlerce konuşabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER