Disney Plus'un iddialı Türk dizisinden nefes kesen tanıtım geldi! Aktris dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Disney Plus'un iddialı Türk dizisinden nefes kesen tanıtım geldi! Aktris dizisi oyuncu kadrosu ve konusu
GİRİŞ

Disney Plus’ın yeni orijinal dizisinden ilk tanıtım geldi. Platformun iddialı Türk dizisi olacak yapımda Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz başrolde yer alıyor. İşte dizinin yayın tarihi ve detayları…

Disney Plus'un iddialı Türk dizisinden nefes kesen tanıtım geldi! Aktris dizisi oyuncu kadrosu ve konusu - Disney Plus’ın Türkiye’deki kullanıcılara hizmet vermeye başlamasının ardından yerli yapımlara da ağırlık verdiği görülüyor. Popüler dijital yayın platformu Disney Plus’un iddialı yerli Türk dizisi olacak Aktris’ten merak uyandıran ilk tanıtım da geldi.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus, yerli orijinal yapımlarla büyük beğeni toplamıştı. Başarılı birçok ismin yer aldığı yapımı izleyicilerle buluşturmaya devam eden Disney Plus, Aktris dizisi ile bir kere daha öne çıkmayı başarıyor.

DİSNEY PLUS AKTRİS DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı ve yönetmen koltuğunda Soner Caner’in yer aldığı Disney Plus’ın yeni yerli yapımlarında Aktris dizisi 31 Mayıs 2023 tarihinde yayına girecek. Disney Plus’ın yeni orijinal dizisi olan Aktris Türkiye ve dünya genelinde aynı anda yayında olacak.

AKTRİS DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Aktris dizisinin daha yayınlanan ilk tanıtımın ardından büyük ses getirdiği görüldü. Dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alırken onlara birçok başarılı isim eşlik edecek. Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

AKTRİS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gerilim, suç ve mizah ögelerinin yer aldığı Aktris dizisi, Türkiye’nin en ünlü oyuncularından birini gündüz ışıltılı hayatının ve geceleri ise karanlık dünyası konu edinecek. Kadın seri katilin dünyasını gözler önüne serecek yapımdan ilk fragman da yayınlandı. Heyecan dozu yüksek dizi heyecanla bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER