Doğum yılının son rakamı kişiliğinizi tanımlıyor! Doğum rakamına göre kişilik analizi

Doğum yılının son rakamı kişiliğinizi tanımlıyor! Doğum rakamına göre kişilik analizi
GİRİŞ

Çin takvimine göre kişinin doğum yılının son rakamı karakteri hakkında çok şey anlatır. Doğum yılının her sayısı Feng Shui’ye gören önemli anlamlar içerir. Doğum rakamına göre kişilik testi…

İnsanların hem isimleri hem de doğum tarihi, kişinin yaşamı üzerinde önemli etki ve anlamlar taşır. Çin takvimine göre doğum yılının son rakamına bakarak kişilik analizi yapılabilir. Feng Shui’nin 5 elementi, bu sayılara göre anlamlandırılır. Doğum yılının sonundaki rakamlar metal, su, odun, ateş ve toprak gibi elementler ile tanımlanır.

Doğum yılının son rakamı 0 veya 1 olanlar metal elementinin yönetimi altındadır. Bu kişilere atalarından miras olarak iyi bir konsantrasyona sahip olmak geçer. Ayrıca çekingen bir insan olmaya ve diğer insanların sizi sofistike bir kişilik olarak görmesine yol açar. Bu rakamdaki kişiler diğer insanlara yardım etmeyi çok sever ve bunu kendine menfaat sağlamak için yapmaz.

burc-analiz.jpg

DOĞUM YILINA GÖRE KARAKTER ANALİZİ

Doğum yılının son rakamı 2 ve 3 olanlar uçucu element sınıfındadır. Çok yaratıcı, sezgileri güçlü, empatik ve hassas ruhlu kişilerdir. Etkili konuşma becerisi sayesinde diğer insanların düşüncelerini şekillendirme yeteneği taşır. Bu kişiler toplulukta kontrol eden bir ortak olarak tanımlansa da çok baskın davranmaz. Güvenilir ve aynı zamanda kararsızdır.

Her türlü hava koşulunda dimdik durabilecek kişiler 4-5 rakamındadır. Çok fazla dinamizm ve aktif bir insan olan bu kişiler zor zamanlarda bile bardağın dolu tarafını görme huyuna sahiptir. Bu rakama sahip kişiler mükemmel bir karar verme becerisine sahip oldukları için her zaman güvenilir olarak görülürler. Romantik ilişkilerde başarılı olduklarından uzun soluklu aşklar yaşarlar.

burc-analiz-1.jpg

ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KİŞİLİK ANALİZİ

Doğum yılının son rakamı 6-7 olanlar eylem ve tutku sınıfına dahildir. Macerayı ve rekabeti sevdikleri için fevri davranışlarda bulunabilirler. Kolayca etkilenme gibi kötü huyu bulunan bu kişiler görevleri hemen yapacak sorumluluk bilincine sahiptir. Son olarak doğum yılı 8-9 rakamlarıyla bitenler bilge ve sabırlı karaktere sahiptir. Çok sadık oldukları ve ayakları yere bastığı için evlilikte aranan adaylardır. Ancak bu gruptakilerin avantajı da hayatlarındaki her şeyi kontrol etme baskısıdır.

KAYNAK: UŞAK HABER