Dünyaca ünlü modelin Ramazan paylaşımı gündem oldu! Bella Hadid'den olay yaratan Ramazan paylaşımı!

Dünyaca ünlü modelin Ramazan paylaşımı gündem oldu! Bella Hadid'den olay yaratan Ramazan paylaşımı!
GİRİŞ

Dünyaca ünlü model Bella Hadid’den Ramazan ayına özel paylaşım geldi. Çıkardığı içecek markasının tanıtımı için Las Vegas’taki partiye katılan Bella Hadid, sosyal medyadan Ramazan paylaşımı da yaptı!

Dünyaca ünlü modelin Ramazan paylaşımı gündem oldu! Bella Hadid'den olay yaratan Ramazan paylaşımı! - ABD’li ünlü model Bella Hadid, Las Vegas’ta çıkardığı alkolsüz içecek markası olan Kin’in tanıtım partisine katıldı. Partide Amy Shebab’ın tasarımı olan bir elbise giyen Bella Hadid, Müslüman modacılarla da dayanışma içinde olduğunu göstermiş oldu.

Kısa süre önce sosyal medya hesabı üzerinden Ramazan ayı ile ilgili paylaşımda bulunan Bella Hadid, Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi istediğini de daha önceki açıklamalarında dile getirmişti. Ayrıca kısa süre önce Türkiye’de meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında ABD’deki Türkevi’ni de ziyaret etmişti.

BELLA HADİD’DEN TÜRKEVİNE ZİYARET!

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde korkunç bir felakete yol açan deprem sonrasında birçok yerli ve yabancı ünlü isim depremzedelere destek olmuştu. Bu isimlerden biri olan dünyaca ünlü model Bella Hadid, ABD’de New York’ta bulunan Türkevi’ni ziyaret etmişti.

Türkevi’ndeki yetkililerden bilgi alan Bella Hadid, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım kolileri teslim etmişti. Türkevi ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından depremzedelere destek olduğunu ifade eden Bella Hadid, paylaşımında Türkiye ve Suriye bayrağını eklemişti.

MÜSLÜMAN KÜLTÜRÜ İÇİNDE OLMAK İSTİYOR!

Geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Bella Hadid, Filistinli bir babaya sahip olduğunu ancak anne ve babasının boşanması sonrasında Müslüman kültürü içinde büyüme fırsatı bulamadığını ifade etmişti.

Boşanma sonrasında annesi ile Kaliforniya’ya götürüldüğünü ve bu nedenle ailesinin Filistinli olan kısmı ile koptuğunu dile getirdi. Okul yıllarında ise sahip olduğu bu etnik köken nedeniyle ırkçılığa maruz kaldığını ifade eden Bella Hadid, Müslüman kültürde yetişmek istediğini ancak bu isteğinin gerçekleşmediğini dile getirmişti.

BELLA HADİD’DEN DİKKAT ÇEKEN RAMAZAN PAYLAŞIMI!

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte Bella Hadid sosyal medya hesabından ‘’Ramadan Mubarak’’ yazılı bir görsel paylaştı. Takipçilerinin Ramazan ayını kutlayan Bella Hadid, iyi dileklerini de aktardı.

KAYNAK: UŞAK HABER