Duygu dolu ve çok seven burçlar belli oldu! Her zaman kalbinin sesini dinleyen burçlar

Duygu dolu ve çok seven burçlar belli oldu! Her zaman kalbinin sesini dinleyen burçlar
GİRİŞ

Astrolojide bazı burçlar çok duygusal ve sevecen olmasıyla bilinir. Duygularını her zaman açıkça ifade eden ve kalbinin sesini dinleyen burçlar merak ediliyor. İşte en duygusal burçlar…

Duygu dolu ve çok seven burçlar belli oldu! Her zaman kalbinin sesini dinleyen burçlar - Duygusal insanlar anlık hisselerini gizlemek yerine dolu dolu yaşarlar. Bir kişiyi sevdi mi tam seven bu burçların aşk hayatı da mutluluk odaklıdır. Sevdiklerine ilgi, alaka ve şefkat gösteren burçlar, astrolojide bazı özelliklere sahiptir. Zodyak’ın en duygusal burçları yaşamları boyunca duygularını gizlemeden açıkça ifade etmekten yana davranırlar. Sevgi dolu olan ve kalbinin sesini dinleyen burçlar hangileri?

BOĞA BURCU

Boğa burçları çevreleriyle ilgisizmiş gibi görünse de onların memnun olmasına çok önem verirler. Sevdikleri için her türlü sorumluluğu almaya hazır olan boğa burçları, insanlara karşı büyük bir sevgiyle doludur. Bazen aşırı sahiplenici oldukları için ilişkilerinde sorun yaşayabilirler. Ancak boğa burçları sevdiklerini memnun etmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır.

YENGEÇ BURCU

Su grubu burçlardan biri olan yengeç, astrolojide en duygusal burçlardandır. Çok hassas ve sıcakkanlı bir yapıya sahip olan yengeç burçları partnerlerine karşı nazik ve sevecen yaklaşırlar. Savunmasız yanlarını sevdiklerine açmaktan çekinmeyen yengeçler bir sevdi mi tam severler. Kalbinde sürekli sevgiye yer veren yengeç burçları böylelikle mantıktan ziyade kalbini düşünür.

BAŞAK BURCU

Çok dürüst ve açık sözlü olmalarıyla bilinen başak burçları, içlerinden geçenleri saklamayı beceremezler. Bir konu hakkında hislerini gizlemeden pat diye gerçekleri konuşan başak burçları zaman zaman bu huyları yüzünden toplumdan dışlanır. Ancak insanların mutlu olmasını gizliden gizliye çok önemseyen başak burçları bu huyunu dışarıya göstermek istemez.

TERAZİ BURCU

Sosyalleşmeyi seven terazi burçları yakın çevresine her zaman sevgi dolu yaklaşır. Ancak her ortamda kendilerini ön plana çıkarmaya çalıştıkları için bencilmiş gibi görünebilirler. Terazi burçları gerçek dostluğa ve sevgiye önem veren insanlardır. Bu yüzden sadakat ve bağlılık gibi konular terazi burçları için önemlidir. Hissettikleri gibi yaşayan terazi burçları duygularını açıkça ifade etmekten çekinmez.

KAYNAK: UŞAK HABER