Eda Ece fena patladı! Ben taş değilim, insanım!

Eda Ece fena patladı! Ben taş değilim, insanım!
GİRİŞ

Anıtkabir’i ziyareti sırasında gözyaşlarını tutamayan Eda Ece, sosyal medyanın hedefi haline geldi. Yasak Elma dizisinin oyuncusu gelen tepkilere verdiği uzun yanıtla dikkat çekti…

Eda Ece fena patladı! Ben taş değilim, insanım! - İzlenme rekorları kıran Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, bir anda sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Anıtkabir’i ziyareti sırasında gözyaşlarına boğulan ünlü oyuncu “Bu ülkede yaşıyorsan, özgürsen, bir bayrağın, bir marşın, bir toprağın, evin varsa bunu Atatürk'e borçlusun. Her kim olursan ol, bu gerçek değiştirilemez.” ifadesini kullanmıştı.

Eda Ece’nin bu paylaşımı sosyal medyada bir kesim tarafından büyük tepki gördü. Güzel oyuncu kendisine gelen olumsuz mesajlara dayanamadı ve sosyal medya hesabından uzun bir cevap yayınladı. Biz doğru düzgün insanlarız diyen Eda Ece “Çalmayan, çırpmayan, hak yemeyen, argo küfür etmeyen, hayvana, insana zarar vermeyen, vergisini veren, saygılı, seven, sevilen. Siz kendi derdinize yanın.” cevabıyla hayranlarının beğenisini topladı.

“DİN ADI ALTINDA İNSANLARI KANDIRMAYIN”

Son dönemde sosyal medyanın en çok tartışılan ismi haline gelen Eda Ece’nin şu paylaşımına tepki yağdı: “Atatürk'ü din düşmanı gösteren herkes, eksik ve yanlış biliyor. Kötü niyetle hakaret yazanlar ise cahillik yapıyor. Din, güzel ahlak demektir. Dindar insan kötülük yapmaz. Ben de inançlıyım hem de sonuna kadar. Ama din adı altında insanları kandırmanın karşısındayım.” Sosyal medyada bir kesim kullanıcının kasıtlı olarak hedefi haline gelen Eda Ece’ye çok sayıda tepki mesajı gelmesi güzel oyuncuyu sinirlendirdi.

KAZANDIĞIMIN YÜZDE 40’INI VERGİ VERİYORUM

Sosyal medyada hedef tahtasına oturtulan Eda Ece son tepkilerin ardından fena patladı: “Şu anda 32 yaşındayım. Yetişkinim, çalışıyorum, kazanıyorum kazandığımın yüzde 40'ını vergi olarak gururla veriyorum üstüne çevrem şahittir ki kazandığımın çoğunu yardıma ihtiyacı olan herkese dağıtıyorum. Bu ülkeye yarar sağlamaya çalışıyorum çünkü ülkeme borçlu hissediyorum.”

Hayvan, çocuk ve kadın haklarının destekçisi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu “Annemin en sevdiği dizi Yasak Elma'ydı annem öldü abla diye boynuma atlayan 9 yaşındaki çocuğu görüp, 2 çocuğunu eşini toprağa vermiş kadınla konuşup etkilenmemem, ağlamamam mümkün değildi. Ben taş değilim, insanım.” şeklinde tepki gösterdi.

KAYNAK: UŞAK HABER