Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı milletvekili mi olacak? Müge Anlı konuyu açıkladı!

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı milletvekili mi olacak? Müge Anlı konuyu açıkladı!
GİRİŞ

ATV ekranlarında uzun zamandır izleyici karşısına çıkan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı için milletvekili adaylığı gündeme geldi. Müge Anı ise, bu konuya açıklık getirdi.

Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yıllardır gerçekleştirdiği yayınları ile milyonlarca kişi tarafından sevilerek takip ediliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programını sunan Müge Anlı için Gazeteci Talat Atilla, AKP milletvekili adaylığı konusunda kendisine teklif götürüleceğini iddia etti.

Yıllardır birçok gizemli davayı çözen Müge Anlı, hemen hemen ülkede herkes tarafından sevilerek takip ediliyor. Müge Anlı, Türkiye’nin en çok güvendiği ünlü isimler listesinde ilk sırada yer alıyor ve bugüne kadar ekranlarda sergilediği tavırları ve duruşu ile milyonlarca kişinin takdirini toplamaya devam ediyor.

AKP MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYI İÇİN MÜGE ANLI’YA TEKLİF GÖTÜRDÜ

Gündüz kuşağı programları arasında yıllardır en çok izlenen yapımı sunan Müge Anlı, ülke tarafından en çok sevilen ve en çok güvenilen isimlerin ilk sırasında yer alıyor. Gerçekleştirdiği program dışında ekranlarda yer almayan Müge Anlı için Gazeteci Talat Atilla bir iddia ortaya attı. Gazeteci Talat Atilla’nın haberine göre, AKP tarafından Müge Anlı’ ya milletvekilliği teklifi götürüldü. Talat Atilla, Turtktime’daki yazısında başka isimlere de aynı teklifin götürüldüğünü ifade etti. Talat Atilla’nın iddiasına göre AKP tarafından milletvekili adaylığı için teklif götürülen isimler arasında Hilal Kaplan, Hasan Basri Yalçın, Halime Kökce ve Şebnem Bursalı’da yer alıyor.

‘ABUK SUBUK TT YAPMAYIN’

Müge Anlı canlı yayında kendisi için gündeme gelen iddialara yanıt verdi. Müge Anlı tarafından canlı yayında yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı; ‘’Bir kere çok az hin yüzde 2,5’e razı olmam teklif edilse de. Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Abuk subuk oturduğunuz yerden benimle ilgili de haber yapmayın. Benim siyasetle alakam yok. Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım. Mecliste de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni abuk subuk TT yapmayın. Gelen teklifte yok. Aşk olsun hiç teklif de yok. Yüzde 2,5’i az buldum. Bizim gücümüzün farkında değiller hanımlar. Madem yapacaksınız yüzde 25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uyu durursanız dalganıza da böyle geçilir.’’

KAYNAK: UŞAK HABER