Emzirme Atleti Nasıl Seçilir?

Emzirme Atleti Nasıl Seçilir?
GİRİŞ

Emzirme sütyeni almadan önce, özellikle sütyen materyalinin ne olduğuna dikkat etmeliyiz, pamuk yapıda olan emzirme sütyenleri tercih edilmelidir, emzirme sütyeninin emzirme bölmesinin nerede olduğuna dikkat edilmelidir.

Pamuk Kumaş Emzirme sütyeni modelleri tercih edilmeli, emzirme bölmesinin nerede olduğuna dikkat edilmelidir. Emzirme döneminde sütyen seçimi için Önden fermuarlı, Açılır Kopçalı emzirme özellikli sütyenler tercih edilmelidir.

Emzirme sütyeni önden açılan modeller hem zamandan hem de sağladığı kolaylık açısından birinci tercihiniz olmalıdır.

Emzirme Atleti Ne İşe Yarar?

Emzirme atleti, bebeğini emziren annelerin kullandığı bir iç giyim ürünüdür. Emzirme esnasında, size kolaylık sağlar ve nerede olursanız olun, bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz. Emzirme atletlerinin göğüs bölgesinde sütyen bulunurken, kalan kısmı düz penye ve pamuk karışımı kumaştan oluşur.

Emzirme Atleti Nasıl Kullanılır?

Emzirme atletleri, göğüs kısmında sütyen bulunan atlet modelleridir. Bu atletlerin içerisine, herhangi bir şey giymeniz gerekmiyor. Direkt olarak çıplak teninize giydiğinizde, hem sütyen hem de atlet görevi görür. Eğer ki doğumunuzu normal doğum yaptıysanız ve karnınızda ağrı ve de şişlik kalmadıysa, çıtçıtlı modellerini de değerlendirebilirsiniz.

Emzirme Atletinin Faydaları Nelerdir?

Emzirme atletinin faydaları arasında en başta konforlu olması geliyor. Balen sistemi bulunmayan ürünlerde göğüse baskı olmadığı için meme iltihaplarının önüne geçer.

Pamuklu dokusu sayesinde emzirme atleti meme ucunun tahriş olması ihtimaline karşı etkili bir çözümdür. Bir diğer önemli faydası da pratik ve rahat olmasıdır. Farklı renk ve emzirme döneminize uygun tasarımlar sayesinde hamilelik sonrası için estetik, şık ve rahat ürünlerdir.

Emzirme Atleti Nasıl Seçilir?

Emzirme atleti seçimi için eğer doğum öncesinde satın alacaksanız 35 - 36. haftalar arasında almanız tavsiye edilir. Bu aralıklarda, göğüsteki süt bezleri tam alnlamıyla gelişmiş olacağı için doğum sonrası da neredeyse aynı ölçüde kalacaktır.

Emzirme atleti satın alırken göğüs ölçünüze göre almanız gerekir. Doğumdan sonra karın şişliğiniz bir miktar ineceği için ölçü seçiminde göğüs ölçüsü ile alışveriş yapmak en idealidir.

Emzirme atletinizi doğum öncesinde alırken 1 maksimum 2 adet almanız tavsiye edilir. Doğum sonrasında vücut ölçünüz beklentinizden farklı olur ise beden değişikliğine gitmek sizler için daha kolay olacaktır.

Emzirme Atleti Fiyatları?

Emzirme atleti fiyatları özelliğine, marka ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Doğum sonrası kadınların en çok tercih ettiği ürünlerden olan emzirme atleti fiyatları 75 TL ile 300 TL arasında değişmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER