En Duygusal Burç Hangisi?

En Duygusal Burç Hangisi?
GİRİŞ

Kişilik özellikleri itibariyle her konuyu duygusallığa bağlayabilen ve en çok ağlayan insanlar hep benzer burçlardan çıkıyor.

Diğer insanlara göre duyguları çok daha yoğun yaşayan bu burçların en önemli özelliği ise hemen hemen her şeyi içselleştirmeleridir.

Her ne kadar insanların karakter özellikleri çevresel faktörler, aile, toplum ve deneyimler belirleyici olsa da bazı burçların sahip olduğu ortak özellikler dikkat çekmektedir. Duygularını yoğun şekilde yaşayan ve her şeyden kolayca etkilenen kişilerin önemli bir ortak özelliğinin de benzer burçlara sahip olmalardır.

Balık Burcu

Astrolojide su grubu burçları arasında en duygusal olan burçlardan biri balık burcudur. Kendisini yaşadığı ilişkiye tamamen adayan bir burç olan balık burcu, yaşadığı hemen hemen her duyguyu doruklarda yaşamaktadır. En ufak bir tartışma, kavga veya ayrılık durumunda uzun bir süre depresyona girebilirler.

Akrep Burcu

Aşk ve tutkunun burcu olan akrep burçları da yoğun şekilde duygularını yaşayan ve bunu göstermeyi seven burçlar arasında yer almaktadır. İlişkilerinde sahiplenme duygusu arttıkça yaşadığı duygular da sınırları zorlamaktadır. Birçok duyguyu uçlarda yaşayan akrep burçları hemen hemen her şeyi içselleştirme konusunda öne çıkmaktadır.

Yengeç Burcu

Balık burçlarında olduğu gibi yengeç burçları da su grubunun en duygusal burçları arasında yer alıyor. Duygusal oldukları kadar romantik bir burçta olan yengeç burçları kendini başka insanlara adama ve fedakarlık konularında öne çıkmaktadır. Son derece ince ruhlu insanlar olan yengeç burçları kendi iç dünyalarında yaşamayı da severler.

Terazi Burcu

Her duyguyu uçlarda yaşayan terazi burçları ruh halinde yaşadığı ani değişimler ile zaman zaman ağlama krizleri geçirebilir. Son derece duygusal burçlardan olan terazi burçları özellikle ilişkilerinde duygusallığı en fazla yaşayan burçlar arasında yer almaktadır.

Aslan Burcu

Güçlü görüntülerinin altında yumuşacık bir kalp yatan aslan burçları da duygusallık konusunda oldukça hassastırlar. Sevdiği kişiyi sahiplenme konusunda oldukça meyilli olan aslan burçları en ufak bir terslikte ciddi bir boşluğa düşebilir. İlgi görmeyi seven aslan burçları bu ilgi kaybolduğunda ise duygusal kişiliğini hemen ortaya çıkarmaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER