En İnatçı Burç Hangisi?

En İnatçı Burç Hangisi?
GİRİŞ

İnatçılıklarıyla öne çıkan insanların birçoğunun benzer burçlara sahip olmaları ise burçların insanlar üzerindeki etkilerini gösteren en önemli unsurlar arasında gösteriliyor.

İnsanların bazı konularda inatçı tutumları ilişkilerinde de sorunlara yol açabiliyor.

Kendi inandıkları olgulara herkesi ikna etmeye çalışan ve inandıkları yoldan asla dönmeyen insanların ortak burçlara sahip kişiler çıkması dikkat çekiyor. Astrolojide inatçılıklarıyla öne çıkan kişilerin ortak burç özellikleri ise birbiri ile büyük benzerlikler gösteriyor.

Koç Burcu

Her zaman dediğim dedik burçlardan olan koç burcu, yapmak istemediği bir konuda asla ikna olmaz. Kendi istekleri yerine getirilmediğinde oldukça can sıkıcı tavırlar sergileyen koç burçlarının bu özellikleri onları zaman zaman zorlu durumlara sokmaktadır. İnatçı yapılarıyla öne çıkan koç burçları kendi ilkelerinden ödün vermediği gibi birçok konuda da zıtlaşmayı seven burçlar arasında yer almaktadır.

Başak Burcu

Detaylara her zaman önem veren ve kendi bildiğinden şaşmayan başak burçlarını herhangi bir konuda ikna etmek neredeyse imkansızdır. Çoğu zaman kendileri de yanlış olduğunu bilmesine rağmen başak burçlarının inatçılıkları nedeniyle bu yanlışlardan vazgeçmedikleri görülüyor. Bazen sırf karşı tarafı üzmek veya sinirlendirmek için bile inatçı bir tavır sergileyebilirler.

Aslan Burcu

Kendileri ile aynı fikirde olmayan kişileri fark ettiklerinde konuyu detaylı şekilde analiz etseler bile aslan burçları yine de kendi bildiklerini okurlar. Astrolojide her zaman lider burçlar arasında gösterilen aslan burcu istediği şey yapılana kadar inatçılığından ödün vermez. İkna kabiliyetlerinin de yüksek olması sayesinde istediğini elde etme konusunda oldukça başarılı kişilerdir.

Oğlak Burcu

İnatçılık özelliği en ağır basan burçlar arasında yer alan oğlak burçları insanları reddetmeyi sevmezler. Kendileri de aynı özveriyi karşı taraftan beklemektedir. Dediklerini yaptırmak için sonuna kadar mücadele eden oğlak burçları en inatçı burçlar arasında yer almaktadır.

Boğa Burcu

Boğa burcu insanları genelde sabırlı yönleriyle dikkat çekerler. Ancak istedikleri şeylerin yapılmaması durumunda ciddi bir öfke krizine girebilirler. Özellikle bir konuda reddedildiklerinde tüm sinirlerini açıkça gösterirler. İnatçı ve dediği şeylerin yapılmasını isteyen burçlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER