En Karamsar Burç Hangisi?

En Karamsar Burç Hangisi?
GİRİŞ

Melankolik ruh hali ve depresyona girmeye meyilli insanların ortak bir özelliği de ortak burçlara sahip olmalarıdır.

Hayatı kendilerine çoğu zaman zindan etmeyi başaran bu burçlar birçok durum karşısında karamsar bir bakış açısına sahiptir.

Herkesin ve her şeyin çoğu zaman kendilerine karşı olduklarını düşünen bu burçlar sürekli olarak kendilerini bu ruh hali nedeniyle mutsuz hissetmektedir. Çevreleri tarafından da karamsar kişiler olarak anılan kişilerin benzer burçlara sahip kişiler olması ise dikkat çekmektedir.

Akrep Burcu

Her şeyi derin ve yoğun şekilde hisseden ve duygusallıkları ile öne çıkan akrep burçları karamsarlık denince akla ilk gelen burçlar arasında yer almaktadır. Kişisel ilişkilerinde her zaman fazla veren taraf oldukları için en ufak bir sendelemede kolayca kırılabilirler. Hislerini yoğun şekilde yaşayan burçlar olması nedeniyle her zaman karamsar ve depresif bir ruh haline sahip kişiler olarak tanınmaktadır.

Terazi Burcu

Flört etmeyi seven, enerjik ve sevecen insanlar olmasına karşın terazi burçları naif bir kalbe sahiptirler. En ufak bir davranış karşısında bile kolayca kırılabilen terazi burçları alınganlıkları nedeniyle çoğu zaman mutsuz hissetmektedir. Arkadaşlık ve romantik ilişkilerinde benzer içgüdüler ile hareket eden terazi burçları birçok durum karşısında her zaman en kötüsünü düşünerek hareket etmektedir.

Balık Burcu

Astrolojinin en duygusal burçlarından biri olan balık burçları genel olarak kibar ve sevecen insanlardır. Sevdikleri kişilere de son derece düşkün olan balık burçları hayalperest kişilikleri ile dikkat çekmektedir. Zaman zaman kendi hayal dünyalarında yaşadıkları olayların gerçekte karşılığını bulamadıklarında karamsar bir bakış açısına sahip olabilirler.

Başak Burcu

Detaylara önem veren ve son derece titiz olan başak burçları kendini üzme ve karamsarlığa kapılma konusunda da oldukça meyillidir. Sosyal kişiliklerinin altında karamsar bir ruh hali taşıyan başak burçları özellikle kendini gerçekleştiremediklerinde ciddi bir üzüntü duymaktadır.

Oğlak Burcu

Hırslı kişilikleri ile tanınan oğlak burçları hedeflerine ulaşmadıklarında büyük bir buhrana düşebilirler. Duygularını istedikleri gibi ifade edemediklerinde de çok sık depresyona giren oğlak burçları kötü senaryoları düşünme konusunda oldukça ustadır.

KAYNAK: UŞAK HABER