En Ketum Burç Hangisi?

En Ketum Burç Hangisi?
GİRİŞ

Astrolojide kendine has ve tamamen kendi karakterini oluşturan 12 burcun her biri farklı baskın kişilik özelikleri ile öne çıkıyor.

Bazı burçlar çok konuşkan olurken bazıları ise ketum tavırları ile adeta birer casus gibi sır saklamayı biliyorlar.

Dedikodu yapmaktan uzak, gerekmediğinde insanlarla uzun sohbetlere girmeyen ve kendini asla açığa vurmayan insanlar genelde benzer burçlardan çıkıyorlar. Suskunluklarıyla ve gizemli tavırları ile zaman zaman bu burçlar kendine de hayran bırakmaktadır.

Kova Burcu

Kendine münhasır tavırları ile insanlar arasında her zaman sayı gören kova burçları gerekmediği sürece kimseyle muhatap olmazlar. Genelde arkadaş canlısı bir tavır sunsalar da kendilerini açığa vuracak hiçbir konuda konuşmazlar. Dışa dönük bir yaşam sürseler bile çok daha derin bir iç dünyaları bulunur. Kova burçlarının özel hayatlarına dair asla tam olarak bilgi sahibi olamazsınız. Samimi ancak bir o kadar da yüzeysel ilişkiler kurarak kendilerini insanlardan diledikleri zaman sıyırmayı başarırlar.

Akrep Burcu

Astrolojinin en gizemli ve ketum burçlarından olan akrep burçları duygularını saklama konusunda oldukça başarılıdır. Her ne kadar duygusal yapıda olsalar bile istemediklerinde bu yüzlerini görmeniz mümkün değildir. Yoğun şekilde yaşadıkları duygularını bile açık etmeden yaşamayı başaran akrep burçları en ketum ve gizemli burçlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Oğlak Burcu

Her zaman kendi hayatlarına odaklanan ve hedeflerine ilerleyen oğlak burçları adeta ağzı var dili yok yakıştırmasını hak eden burçlar arasında yer alıyor. Gereksiz samimiyet ve derinliği olmayan sohbetlerden uzak duran oğlak burçları sessizliği ile gizemli bir tavır da sergilemektedir. Hayatta her işini kendi başına çözmeye alışık olan oğlak burçlarının ağzından laf almak neredeyse imkansıza yakındır.

Boğa Burcu

Güven veren ve insanların her zaman dertlerini anlattığı burçlar arasında yer alan boğa burçları sır saklama konusunda gerçek bir uzmandır. Genelde ciddi ve sessiz yapıları ile ağırbaşlı kişiler olan boğa burçları ağzı en sıkı burçlar arasında yer sayılabilir. Duygularını içinde yaşamayı seven ve sessizliğini koruyan boğa burçları en ketum burçlar arasında yer almaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER