En Kıskanç Burç Hangisi?

En Kıskanç Burç Hangisi?
GİRİŞ

İnsanların temel içgüdülerinden biri olan kıskançlık duygusu bazı kişilerde çok daha yoğun olarak ortaya çıkıyor.

Sadece duygusal ilişkilerde değil, aynı zamanda arkadaş veya aile ilişkilerinde de kıskançlık duygusu yüksek kişiler bulunuyor.

Kıskançlık duygusu daha yoğun olarak ortaya çıkan insanların ortak özellikleri arasında benzer burçlara sahip olmaları da dikkat çekiyor. Astroloji dünyasında bazı burçların kıskançlık açısından daha yoğun duygulara sahip oldukları biliniliyor.

Koç Burcu

Hayatta her zaman merkezde olma içgüdüsü ile hareket eden koç burçları, özellikle geri planda kaldığı zaman aşırı tepki veren burçlar arasında yer alıyor. İlişiklerinde de kendini ikinci plana atılmış hissettiğinde kıskançlık duygusu devreye girmektedir. Ateş elementi burcu olan koç burçları, kararlı ve hırslı yapılarına ek olarak tüm ilişkilerinde kıskançlık duyguları ile öne çıkmaktadır.

Boğa Burcu

Astrolojide toprak elementi burcu olan boğa burçları genelde güvenilir ve sabırlı kişiler olarak çevresi tarafından tanınmaktadır. İstikrar ve güvende olma duyguları yoğun olan boğa burçları, ilişkilerinde sadık olmalarına karşın aynı sadakati karşısındaki insanlardan da bekler. Özellikle terk edildiklerinde kıskançlık düzeyleri de bir hayli artmaktadır.

İkizler Burcu

Kendi kendine yetebilen ve kendileriyle çoğu zaman mutlu olan ikizler burcu fark ettirmese de içten içe kıskanç davranışlarda bulunabilir. Genelde sosyal, iletişim becerileri yüksek ve pozitif kişiler olan ikizler burcu, özellikle maddi konularda içten içe bir kıskançlık yaşayabilir. Astrolojide kıskançlık duyguları en yüksek burçlar arasında gösterilmektedir.

Aslan Burcu

Astrolojide ateş elementi burcu olan aslan burçları, liderlik özellikleri ile dikkat çekerler. Gururlu, cömert ve kendine güvenen kişiler olan aslan burçları, zaman zaman kendi egoları yüzünden kıskanç davranışlar sergilerler. Bu kıskançlıkları sadece aşk hayatlarında değil, birçok farklı konuda ortaya çıkabilir.

Akrep Burcu

Güçlü iradeye sahip ve istediğini alma konusunda oldukça sabırlı bir burç olan akrep burcu insanları, intikam alma eğilimi gösteren burçlar arasında yer almaktadır. Aşk ve tutkunun burcu olan akrepler, özellikle ilişkilerinde karşı tarafı çok sık kontrol etme davranışı sergilemektedir. Şüpheci ve kıskanç yönleri kuvvetli burçlar arasında yer almaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER