En Sadık Burç Hangisi?

En Sadık Burç Hangisi?
GİRİŞ

İnsan ilişkilerinde sadakat birçok kişi için en önemli kavramdır. Sadakat sadece çiftler arasında değil, aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinde de gereklidir.

Özellikle çiftlerin birbirine olan güveninin her zaman yüksek olması ve birbirlerine sadık olmaları mutlu bir ilişkinin sırrı olarak görülmektedir.

Sadakate önem veren ve bu kavramı hayatının merkezine alan insanların ortak bir özelliği ise benzer burçlardan çıkmalarıdır. Benzer burçlara sahip kişilerin sadakat konusunda hassasiyet göstermeleri ilgi çekmektedir.

Boğa Burcu

Astrolojide konfor alanını terk etmeyen ve rutin bir hayatı tercih eden burçlar arasında gösterilen boğa burcu evine ve ailesine en düşkün burçlardan biridir. İlişkilerinin temelini çoğu zaman sadakat üzerine kuran boğa burçları aşık olduklarında hayatlarını doğrudan o kişiye göre endekslerler. Evcimen bir yapıda olan boğa burçları en sadık burçlar arasında ilk sırada yer almaktadır.

Başak Burcu

Düzen ve titizlik denince akla ilk gelen burçlardan olan başak burçları, hayatlarına aldıkları kişilere doğrudan bağlanırlar. Garantici yapıları nedeniyle çoğu zaman ince eleyip sık dokuyan başak burcu insanları sevdiği insana büyük bir sadakat göstermektedir. Aldatmak isteseler asla fark edilmeyecek olsalar bile bunu yapmaktan her zaman kaçınırlar.

Oğlak Burcu

Astrolojide en idealist ve hırslı burçlar arasında sayılan oğlak burçları, ilişkilerinde de düzeni severler. Sadakate de ciddi bir önem veren oğlak burçları kendisi gibi karşısındaki kişinin de sadık olmasını ister. Her konuda şeffaf ve açık açık konuşma eğilimi içinde olan oğlak burçları sadakat konusunda burçlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Koç Burcu

İlişkilerini her zaman hayatın merkezine alan koç burçları kolay bağlanabilir. Egoları zedelenmediği sürece tek eşli kişilikleri ve sadakatlerini muhafaza ederler. Platonik bile olsa sevdikleri kişiye ihanet etmemek için diğer ilişkilerden uzak durabilirler.

Yengeç Burcu

Aileye önem veren ve sadık burçlar arasında yer alan yengeçler, birini sevdiğinde onu uzun yıllar hayatının merkezine alırlar. İlişkilerinde dürüstlüğü ve sadakati ön planda tutan yengeç burçları hayatına aldıkları insana karşı her zaman açık olmayı seveler. Bu yönüyle en sadık burçlardan biri olarak değerlendirilmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER