Eski sevgilisine takıntılı 5 burç! Eski aşklarını unutamayan burçlar hangileri?

Eski sevgilisine takıntılı 5 burç! Eski aşklarını unutamayan burçlar hangileri?
GİRİŞ

Eski aşklarını bir türlü unutamayanlar yeni ilişkilerine odaklanmakta zorluk yaşayabilir. İlişkiye başlamadan önce merak edilen eski sevgilisini unutamayan burçlar hangileri?

Uzun veya kısa süreli olması fark etmeksizin biten her gönül ilişkisi geride kalmış demektir. Eski sevgilinizi unutmakta zorluk yaşıyorsanız bu durum kendi hayatınıza devam etmenizde problem yaratır. Öte yandan eski sevgilisini unutmadan yeni ilişkilere yelken açmayı seçen bazı inşalar da vardır.

Astrolojiye göre eski sevgilisine takıntılı hale gelen bazı burçların tipik davranış kalıpları sergiledikleri bilinir. Bazı duyguları aşmada zorlanan kişiler bunların astrolojiden geldiğini fark edebilirler. Astroloji her insanın davranışlarıyla ilgili ufak ipuçlarını odağa taşıdığı için bu sayede eski sevgilisine kafayı takan insanları da ortaya çıkarır.

KOÇ BURCU

Zodyak’ta yer alan burçlar arasında en takıntılı olanı koç burcudur. Koç burçları eski sevgililerine ciddi anlamda takıntılı olduklarından ayrılık sonrası epey sorun yaşayabilirler. Eski sevgilisiyle yaşadığı her anı aklından geçiren koç burcu geçmişe sıkıca tutunur. Hayatlarında büyük etki bırakan sevgililerini unutamayan koç burçları bu yüzden yeni sevgilisine bağlanmakta zorlanabilir.

BOĞA BURCU

Toprak etkili boğa burcu aşk hayatında çok seçici ve titizdir. Bu yüzden kendisini bir adama veya kadına adayan boğa burcu kolay kolay etkisinden çıkamaz. Ayrılık sonrası bile ilişkiden kopamayan boğalar eski sevgilisini hatırlayacak şeylerin peşinde koşar. Boğa burcunu eski sevgilisine takıntılı hale getiren her şeyden uzak durması hayatında yeni başlangıçlar yapması için önemlidir.

İKİZLER BURCU

İkizler eski sevgilisini sık sık düşündüğü için çevresinde olup biteni umursamaz. Bazen yeni aşka yelken açma konusunda aceleci olan ikizler, ayrılıktan hemen sonra yeni birini bulabilir. Ancak ikizler burcunun aklında hala eski sevgilisi vardır. Anılarına sadık kalan ikizler burcu sevgilisinin ne yaptığını öğrenmek için her yolu kullanır.

ASLAN BURCU

Eski sevgilisini unutmakta zorlanan aslan burçları ayrılık sancısını çok uzun yaşayabilir. Her zaman eski sevgilisini arayıp araştıran aslan burcunun bu merakı başına bela olabilir. Sosyal medyada eski sevgilisini takip eden veya soruşturan aslan burcunun eski aşkıyla yaşadıklarını aklından silmek çok zordur.

KAYNAK: UŞAK HABER