Eski Survivor yarışmacısının Acun Ilıcalı itirafı gündem oldu! Turabi'den Ilıcalı'ya sert sözler...

Eski Survivor yarışmacısının Acun Ilıcalı itirafı gündem oldu! Turabi'den Ilıcalı'ya sert sözler...
GİRİŞ

Ekranların fenomen yarışması Survivor, sadece heyecanlı oyunlarıyla değil, yarışmacılarıyla da çok sık gündeme geliyor. Eski Survivor şampiyonunun Acun Ilıcalı hakkındaki sözleri herkesi şoke etti!

Eski Survivor yarışmacısının Acun Ilıcalı itirafı gündem oldu! Turabi'den Ilıcalı'ya sert sözler... - Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor, ekrana gelen her yeni sezonu ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Sadece heyecanlı yarışmaları ile değil, aynı zamanda yarışmacıları da büyük bir üne kavuşuyor.

2014 ve 2015 yıllarında Survivor’da mücadele eden ve arka arkaya şampiyon olan Turabi ise yarışmanın en popüler isimlerinden biri. Sosyal medya hesabından kısa süre önce yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Turabi, Acun Ilıcalı ve eski yarışmacılar hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

TURABİ’DEN DİKKAT ÇEKEN SURVİVOR AÇIKLAMASI!

Son dönemde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken eski Survivor yarışmacılarından Turabi, yeniden Survivor’a katılıp katılmayacağı sorusuna sert yanıt verdi. Kendisine artık bu sorunun sorulmasını istemediğini ifade eden Turabi, Survivor’dan emekli olduğunu ve bir daha gelmeyi düşünmediğini dile getirdi.

Yarışmaya katılması için Acun Ilıcalı’nın yanındaki arkadaşının değil bizzat kendisinin araması gerektiğini söyledi. Acun Ilıcalı’ya sitem eden Turabi’nin bu açıklamaları gündem yarattı. Bu saatten sonra kendisi arasa da Survivor’a katılmayacağının da altını çizdi.

2 DEFA ŞAMPİYON OLMUŞTU!

Survivor’da 2 defa şampiyon olan Turabi, Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olan kendisini yerine özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın diyerek dikkatleri üzerine çekti. Yarışmacıları da tek tek eleştiren Turabi, Nagihan, Bozok, Taner ve diğer birçok popüler isim hakkında sert eleştirilerde bulundu.

YENİ PROJELERİ HAKKINDA DETAYLARI PAYLAŞTI!

Survivor dışında yeni projelerini de aktaran Turabi, kendisinin Hollywood’da lük villasında birbirinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlandığını söyledi. Yakında güzel projeler ile sevenlerinin karşısına çıkacağını aktaran Turabi, Survivor yarışmacıları ve Acun Ilıcalı hakkında söyledikleriyle magazin gündeminde de yerini aldı.

Eski yarışmacılar hakkında söyledikleri tepki çeken Turabi’nin Survivor’a bir daha katılmayacağı üzerine yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Turabi’nin yeni projeleri ise takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER