Finlandiya mutluluk turizmine resmen başladı! Finlandiya'da bedava tatil fırsatı ve mutluluk eğitimi!

Finlandiya mutluluk turizmine resmen başladı! Finlandiya'da bedava tatil fırsatı ve mutluluk eğitimi!
GİRİŞ

Dünyanın en mutlu ülkesi unvanını kaybetmeyen Finlandiya’da mutluluk turizmi başlıyor. Üstelik ücretsiz olarak mutluluğu öğretme imkanı sunacak. Bedava Finlandiya tatilinin detayları belli oldu!

Finlandiya mutluluk turizmine resmen başladı! Finlandiya'da bedava tatil fırsatı ve mutluluk eğitimi! - Avrupa’nın en dertsiz tasasız ülkelerinden biri olan Finlandiya, son 6 yıldır dünyanın en mutlu ülkesi olarak anketlerde ilk sırada çıkmayı başarıyor. Son yıllarda pandemi, savaşlar, doğal afetler ve ekonomik sorunlara rağmen en mutlu ülke olma unvanını kaptırmayan Finlandiya’da mutluluk turizmi başladı.

Tamamen ücretsiz bir şekilde Finlandiya’da başlayacak olan mutluluk turizmiyle birlikte kendi mutluluk formülünü başkalarına da aktarmayı deneyecek. Finlandiya’nın resmi turizm ofisi tarafından sunulacak dört günlük ücretsiz gezide kendi mutluluk tariflerini paylaşacaklar.

finlandiya-2.jpg

ÜCRETSİZ FİNLANDİYA TATİLİ BAŞLADI!

Finlandiya’nın resmi turizm ofisi tarafından 4 günlük ücretsiz bir gezi planı yapıldı. Mutluluk turizmi başlığı ile yapılacak tatil süresince seyahat masrafları, özel dersler ve diğer her şey ücretsiz olarak karşılanacak. Visit Finland’ın 12 – 15 Haziran tarihlerinde sunacağı hizmet kapsamında villada konaklama imkanı sunulacak.

finlandiya-1.jpg

BEDAVA FİNLANDİYA TATİLİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Visit Finland tarafından başlatılan mutluluk turizmi kapsamında lüks Kuru Resort’ta 10 kişiyi tamamen 4 gün boyunca ücretsiz olarak ağırlayacak olan Finlandiya, ‘’Mutluluk Ustalık Sınıfı’’ hizmeti sunacak. Tüm katılımcıların her biri kendi özel spa ve saunasına sahip olacak. Çam oramanları için ve doğa ile iç içe bir villada ücretsiz konaklama imkanı verilecek.

18 yaşını dolduran ve İngilizce bilen herkes başvuru yapabilecek. Ücretsiz Finlandiya tatili için Visit Finland, gerekli koşulları resmi web adresinde yayınladı. Katılmak isteyenlerin sosyal medya yarışmasını tamamlamadan önce ‘’Find Your Inner Finn’’ web sitesinde çevrimiçi başvuru yapması gerekecek. Sosyal medyada yapılacak içerik üretimi sonrasında adaylar arasından seçim yapılacak.

KAYNAK: UŞAK HABER