FOX’un sevilen programı Uşak’ta Çekilecek! Banaz’ın Ahat Köyü’nde hamaratlık yarışacak

FOX’un sevilen programı Uşak’ta Çekilecek! Banaz’ın Ahat Köyü’nde hamaratlık yarışacak
GİRİŞ

FOX TV’nin popüler yarışma programı ‘En Hamarat Benim’in yeni bölümü, Uşak’ın Banaz ilçesindeki Ahat Köyü’nde çekilecek.

FOX TV'nin en popüler programlarından olan ve hafta boyunca her gün saat 13:30'da yayınlanan En Hamarat Benim Uşak’ta çekilecek. Kadir Ezildi'nin sunduğu programda adaylar temizlik ve yemek yapma becerilerini sergiliyor. Çekimler, pazartesi günü başlayacak ve bir hafta sürecek.

Yemek, temizlik ve misafirperverlik konusunda kimin en iyi olduğunu gösteren "En Hamarat Benim" heyecanı Uşak’ta devam edecek.

HANGİ YARIŞMALAR YAPILACAK

Hafta içi FOX ekranlarında sevilen ekran yüzü Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" ekrana gelecek.

İlk olarak birbirinden eğlenceli ve yetenekli beş yarışmacı, temizlik dedektifi Kadir Ezildi'nin dikkatli gözetimi altında kendi evlerini nasıl temizleyeceklerini gösterecekler. Evler tertemiz olduktan sonra sıra mutfak hünerlerini göstermeye geliyor. Kendinden emin ve zeki yarışmacılarımız bu kez nefis çay saati yemekleri yapacaklar. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülü kazanacak.

50 BİN TL’LİK BÜYÜK ÖDÜL İÇİN YARIŞACAKLAR

Yarışmanın açılışı, pazartesi sabahı köy meydanındaki yörük çadırında yapılacak. Yarışmacılar, bir hafta boyunca köyün lezzetli yemeklerini yapacak, yöresel oyunlar oynayacak ve çeşitli spor dallarında mücadele edecekler. Yarışma, hem köyün kültürünü hem de doğasını izleyicilere gösterecek.

Yarışmaya katılan hamaratlar, köyün sıcak ve samimi ortamında yeteneklerini ortaya koyacaklar. Hafta sonunda yapılacak finalde ise en hamarat olan yarışmacı 50 bin TL’lik büyük ödülü kazanacak. Yarışma için köyde hazırlıklar tamamlandı. Yarışmacılar, çekim günü için sabırsızlanıyor. Ahat Köyü, “En Hamarat Benim” programı sayesinde televizyonlarda boy gösterecek ve Banaz’ın güzelliklerini milyonlar ile paylaşacak. Uşak Haber olarak biz de yarışmacılara başarılar diliyoruz.

KAYNAK: UŞAK HABER