Gazeteci, yazar Mehmet Akif Ersoy Uşak’a geliyor

Gazeteci, yazar Mehmet Akif Ersoy Uşak’a geliyor
GİRİŞ

Ortadoğu'da yaşanan gelişmeleri ve medya algısını merak edenler için kaçırılmayacak bir fırsat! Ünlü gazeteci Mehmet Akif Ersoy önemli bir söyleşi için Uşak’a geliyor.

Gazeteci ve yazar Mehmet Akif Ersoy, "Ortadoğu'da Yaşananlar ve Medya Algısı" konulu bir söyleşi düzenliyor. Ersoy, bölgede yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal sorunları, din ve siyaset ilişkisini, demokratikleşme süreçlerini ve uluslararası aktörlerin rolünü anlatacak.

Ayrıca, medyanın Ortadoğu'yu nasıl yansıttığı, bölge halklarının talep ve beklentileri, Arap Baharı'nın sonuçları ve geleceği gibi konulara da değinecek. İşte söyleşinin yapılacağı yer ve zaman ile alakalı tüm detaylar.

ÜCRETSİZ SÖYLEYİŞİYİ KAÇIRMAYIN

Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, bölge ülkelerinin ve uluslararası aktörlerin politikaları, medya kuruluşlarının bu süreçteki rolü ve sorumluluğu gibi konular, gazeteci ve yazar Mehmet Akif Ersoy’un katılacağı bir söyleşi ile ele alınacak.

Söyleşi, 13 Ocak 2024 tarihinde saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Ücretsiz biletler, Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası'ndan temin edilebilir. Söyleşiye katılmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor, çünkü biletler sınırlı sayıda!

GAZETECİ MEHMET AKİF ERSOY KİMDİR?

Mehmet Akif Ersoy, 1985 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Çeşitli medya kuruluşları ve düşünce kuruluşlarında çalıştı. Irak, bölgesel Kürt siyaseti ve Ortadoğu'daki Şii milisler konularında akademik çalışmalar yürüttü.

KAYNAK: UŞAK HABER