Geniş Kalçaya Sahip Olan Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Geniş Kalçaya Sahip Olan Kadınlar Nasıl Giyinmeli?
GİRİŞ

Son dönemlerde merak edilen sorulardan biri de geniş kalçalı bayanlar nasıl giyinmelidir. Bunun için doğru giyim seçeneklerini öğrenerek siz de vücut hattınıza uygun giyinerek etkileyici bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Eğer siz de vücut tipinizi doğru biliyorsanız giyinmek ve şık olmak hiç de zor olmayacak.

Yüksek Belli Pantolon Tercihleri

Özellikle yüksek bellekler ve İspanyol paça sahip olan pantolonlar büyük kalçalı kadınların birer kurtarıcısıdır. Kolay bir şekilde kombin yapabileceğiniz bu modeller sizler için de vazgeçilmez modelleri arasında yer alırken aynı zamanda severek tercih edeceğiniz şık ve etkileyici parçalar arasında olacaktır.

Kemer Tasarımları

Özellikle gardırobunuzda kemerlerin farklı modellerini bulun bırak belinize vurgu yapabilir böylelikle kıyafetler ile geniş kalçalı şık kombinleri oluşturabilirsiniz.

Düşük Bel Pantolonlara Önem Verin

Şık ve desensiz tişörtlerle birlikte giyebileceğiniz düşük belli bol pantolonlar geniş kalçalı kadınların vücut hatlarını harika gösteren etkileyici modelleri arasında yer almaktadır. Bu tarz modeller özellikle sizler için de etkileyici olacak şık tasarımları içerisinde barındırmaktadır.

Asimetrik Detaylar Ve Salaş Elbiseler

Asimetrik detaylı kıyafetleri tercih ederek basen bölgemizin geniş kalçalar ve geniş bir görünüme kavuşan görünüme kavuşmasını ve etkileyici bir komün yapabilmenizi sağlayacak temel etkenlerden biri olduğunu da unutmamalısınız.

Elbiseler Ve Topuklu Ayakkabılar

Eğer pileli etekleri giymek istiyorsanız bu noktada dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de ince topuklu ayakkabılarla tercih etmek olacaktır. Böylelikle bacaklarınız daha uzun görünecek ve boynunuzda daha uzun bacaklar.

İnce Kumaşları Tercih Edin

Her zaman ince kumaşlarda tercih etmek gerek elbise gerek etek gibi ürünlerde sizlerin daha zarif görünmesini sağlarken aynı zamanda görüntünün kolay bir şekilde akmasını ve daha şık görünmesini sağlayacak faktörlerdendir.

Peplum Detaylar

özellikle peplum bekleyince göstermek ve geniş kalçaları kamufle etmek için en çok şık gelen şık tasarımlar arasında yer almaktadır. Bu tarz kıyafetler vücut hatlarınız şık gösteren etkileyici parçalardan biri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Böylelikle sizler de şık tasarımlar elde edebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER