Gibi 4. Sezon ne zaman? Gibi dizisi yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

Gibi 4. Sezon ne zaman? Gibi dizisi yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?
GİRİŞ

Son dönemin en sevilen yapımlarından Gibi dizisinde 4. sezon hazırlıkları sürüyor. Exxen platformundan milyonlarca kişiye ulaşan Gibi 4. sezon ne zaman başlayacak?

Gibi 4. Sezon ne zaman? Gibi dizisi yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? - Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu, dünyaca ünlü Netflix’e alternatif olmaya devam ediyor. Exxen üzerinden izleyicilerle buluşan dizi ve filmler büyük ilgi görüyor. Kısa sürede milyonlarca aboneye ulaşan dijital yayın platformunda Gibi dizisi ön plana çıkıyor. Çekimlerinin tamamlandığı öğrenilen Gibi 4. sezon yayın tarihi merak ediliyor.

Dijital dizi ve film izleme platformu Exxen ekranlarından izleyicilerle buluşan Gibi dizisi çok seviliyor. Son dönemin en sevilen isimlerinden Feyyaz Yiğit’in hem yazdığı hem de başrolünde oynadığı durum komedisi Gibi, geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Sevilen yapımın hayranları Gibi 4. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Gibi 4. sezon ne zaman izleyiciyle buluşacak?

GİBİ 4. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Son dönemin en sevilen yapımlarından Gibi dizisi, durum komedisi alanında büyük beğeni topladı. Yeni sezon çekimlerinden önce Gibi resmi sosyal medya hesabı üzerinden “Gibi 4. sezon paltolu, ceketli ve gocuklu seçenekleriyle çekimlere başlamıştır.” ifadeleri kullanılmıştı. Sosyal medyada büyük ses getiren bu paylaşım sonrası Gibi yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak 2021 yılında Exxen platformunda izleyicilerle buluşan Gibi dizisinin yeni sezonu araştırılıyor.

GİBİ 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Gibi 4. sezon hakkında araştırmaların hız kazandığı bu dönemde yapım ekibi ve Exxen platformundan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak çekimlerin devam ettiği Gibi 4. sezonun en geç mart ayı sonunda izleyicilerle buluşması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre dizinin yeni sezonunda, daha önceki yıllarda olduğu gibi 10 bölüm olacak.

GİBİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yayın hayatına girdiği günden beri kısa sürede büyük ilgi toplayan Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın oynadığı Gibi dizisi oyuncuları: Arda Berç Alıcı, Ömer Uluocak, Ozan Elaltunterin, Köle Juba, Beşir Çakmak, Yiğit Arda Tan, Eren Sunay, Mustafa Kemal Sümer, Efsun Aydın Mazlum.

KAYNAK: UŞAK HABER