Gökhan Türkmen’in Uşak’ta çekilen Kiraz Çiçekleri klibi ilk kez gün yüzüne çıktı!

Gökhan Türkmen’in Uşak’ta çekilen Kiraz Çiçekleri klibi ilk kez gün yüzüne çıktı!
GİRİŞ

Yeni şarkısı ‘Kiraz Çiçekleri’ için klip çeken ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, klibi için şehrimizin meşhur antik kenti Blaundos Antik Kenti’ni tercih etti. O klip yayına girdi.

Gökhan Türkmen’in Uşak’ta çekilen Kiraz Çiçekleri klibi ilk kez gün yüzüne çıktı! - Müzik dünyasının beğeni toplayan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, 2005 yılında amatör olarak seslendiği ‘Büyük İnsan’ adlı parçanın 5 milyondan fazla izlenmeyi YouTube’dan elde etmesi sonrasında adını herkese duyurmayı başarmıştı. Bu şarkısından sonra seslendirdiği pek çok parça ile müzik listelerinin zirvesini oturan Gökhan Türkmen, yeni şarkısı ‘Kiraz Çiçekleri’ için de düğmeye bastı. Bu şarkının klibi ise, şehrimizde çekildi.

‘Mahşer’, ‘Sen İstanbul'sun’, ‘Çatı Katı’, ‘Taş’, ‘Lafügüzaf’ ve ‘İhtimaller Perisi’ gibi pek çok şarkısı ile gönülleri fethetmeyi başarmış olan Gökhan Türkmen, bu kez ‘Kiraz Çiçekleri’ için stüdyoya girdi. Stüdyo çalışmalarının tamamlanmasının ardından klip çekimine başlayan Gökhan Türkmen ve ekibi, çalışmaları Uşak’ta bulunan Blaundos Antik Kenti ile Taşyaran Vadisi’nde yürüttü. Şehrimizin meşhur olan bu iki bölgesinde çekilmiş klip, ilk kez yayına girdi.

GÖKHAN TÜRKMEN’DEN UŞAK’IN İKİ AYRI BÖLGESİNDE KLİP ÇEKİMİ

Yeni şarkısı ‘Kiraz Çiçekleri’ için Uşak’ı tercih eden Gökhan Türkmen’in Blaundos Antik Kenti ile Taşyaran Vadisi’nde çekilen klibinin yönetmenliğini Gökhan Fırat üstlendi. Dünya’nın 2. Büyük Kanyon’unun hinterlandı içerisinde yer alan bu iki bölgede şehrin tarih dokusunu öne çıkaran bir klip çeken Gökhan Türkman ve ekibi, klipte bölgenin sunduğu su, rüzgâr ve tektonik hareketlerle binlerce yılda oluşmuş eşsiz manzaraya da sıkça yer verdi. Klibin yayına girmesinin ardından Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan’dan da açıklama geldi.

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ SABRİ CEYLAN’DAN GÖKHAN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR

Gökhan Türkmen’e klip çekimi için Uşak’ı tercih ettiği için teşekkür eden Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan, “Blaundos ve Ulubey Kanyonlarının harika manzarasıyla bütünleşip Gökhan Türkmen'in büyüleyici sesiyle anlam bulan mükemmel sözlerin görüntü ve sesin harmonisi olan bu klip çalışmasında İlimize gelerek şehrimizin tanıtımına verdikleri katkı için emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Ünlü şarkıcının klibi, tüm müzik marketleri ve dijital müzik ortamlarından yayına girdi.

KAYNAK: UŞAK HABER