Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak? Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak? Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
GİRİŞ

FOX TV ekranlarında izleicisi ile buluşacak olan Gülcemal dizisi büyük merak uyandırdı. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak? Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? - FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek yeni yapımlar konuşulmaya devam ediyor. Bu sezon yeni birçok yapımı izleyici ile buluşturan FOX TV, son olarak Gülcemal dizisi ile izleyenleri ekranlarının başına kilitlemeyi planlıyor.

Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosu ve dizinin seyirciye aktaracağı konu, son günlerin en çok araştırılan başlıklarından oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ile seyircinin karşısına çıkacak olan Gülcemal dizisinin konusu da izleyiciyi şimdiden etkilemeyi başardı. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği Gülcemal dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan yer alıyor. Dizinin başrollerinde yer alan Melis Sezen ise hayranlarının karşısına yeni dizisi ve imajı ile çıkmaya hazırlanıyor.

GÜLCEMAL DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

FOX TV ekranlarında yayın dönemine başlayacak olan Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı merak konusu oldu. Dizinin başrollerinde Melis Sezen ve Murat Ünalmış seyirci karşına çıkarken, merakla beklenen dizide yer alan oyuncular arasında; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel yer alıyor.

DİZİNİN MERAK EDİLEN KONUSU

Gülcemal dizisine dair en çok merak edilen konulardan birisi de dizinin konusu oldu. Gülcemal dizisinin konusu şu şekilde aktarıldı; ‘’Annesini küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal ile güzeller güzeli Deva’nın nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını anlatıyor. Gülcemal’in annesi ile olan savaşında hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecek? bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcı iken açık bir ava mı dönüşecek? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?’’ Gülcemal dizisinin senaryosu, Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleminden çıktı ve izleyiciler tarafında büyük bir merak uyandırmayı başardı.

KAYNAK: UŞAK HABER