Hafta sonu evde sıkılmayın! Uşak’ta 6-7 Ocak’ta yapabileceğiniz etkinlik önerileri

Hafta sonu evde sıkılmayın! Uşak’ta  6-7 Ocak’ta yapabileceğiniz etkinlik önerileri
GİRİŞ

Uşak, yağmurlu geçecek bir hafta sonuna daha kavuştu. 6-7 Ocak’ta ne yapacağınızı henüz planlamamışsanız sizin için bazı önerilerimiz olacak.

Uşak, tarihi ve doğal güzellikleriyle olduğu kadar kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle de ziyaretçilerine keyifli bir hafta sonu sunuyor.

Bu hafta sonu için size konser ve film önerilerimiz olacak. Şimdi bu etkinliklerin detaylarına göz atalım…

FATİH NACAK’TAN YENİ YILIN İLK KONSERİ

6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fatih Nacak Yıldızlı Şarkılar Konseri, Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Fatih Nacak, Yıldız Tilbe Şarkılarından meydana gelen repertuvarları ile Solist Fatih Nacak ve Uşak Kent Orkestrası 2024’ün ilk konserini verecek. Bilet ücretleri 30 liradan başlıyor.

GİDİLEBİLECEK FİLMLER

Sinema tutkunları için de Uşak’ta vizyona giren filmler belli oldu.

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, macera dolu bir hikaye anlatıyor. Uzaylı dostu Zobi ile dev robot Hayrimatör’ü çalıştırmayı başaran Hayri ve arkadaşları, kötü niyetli Ajan ve adamlarının planlarını bozmak için mücadele ediyor.

Nefes - Yer Eksi İki: 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen film, bir karakol komutanı, bir terörist ve bir gazetecinin hayatlarını konu alıyor.

Mutluyuz: Boşanma aşamasında olan bir çiftin komik ve duygusal maceralarını anlatıyor. İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerini paylaştığı film, hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, tanınmış bir şarkıcı olan Murat Göğebakan’ın mücadele dolu hayatını anlatıyor.

Atatürk 1881 - 1919 (2. Film): Mehmet Ada Öztekin'in filmi "Atatürk 1881 - 1919" Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatıyor. Filmin ilk bölümü geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı.

Aquaman ve Kayıp Krallık: Babasının intikamını almak isteyen Black Manta, Aquaman ve Kayıp Krallık'ta başarısız olduktan sonra Aquaman'i sonsuza dek yenmek için elinden geleni ardına koymayacak.

Demon Azab-ül Kem: Satanizm konulu iddialı korku filmi vizyona girdi. 4 yakın arkadaşın Satanizm’e olan merakı ve yaşadıkları filmin ana temasını oluşturuyor.

KAYNAK: UŞAK HABER