Harry Potter efsanesi geri dönüyor! Warner Bros yeni Harry Potter filmine hazırlanıyor

Harry Potter efsanesi geri dönüyor! Warner Bros yeni Harry Potter filmine hazırlanıyor
GİRİŞ

Dünyaca ünlü Harry Potter serisinin hayranlarını heyecanlandıran bir haber gündeme geldi. J. K. Rowling, kaleme aldığı Harry Potter kitaplarına devam ederken Warner Bros’tan yeni film iddialarına yanıt geldi…

İngiliz yazar J. K. Rowling’in unutulmaz yapıtı Harry Potter serisi dünya çapında üne kavuştu. Kitapları kadar filmleriyle de geniş kitlelere ulaşan serinin son olarak 2011 yılında beyaz perdeye gelen Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 ile film serüveni bitmişti. Ancak yazar J. K. Rowling, Harry Potter kitaplarına ara vermeden devam etti ve bunun üzerine film serisinin devam edeceği iddiaları gündeme geldi.

Warner Bros yapım şirketi tarafından beyaz perdeye aktarılan Harry Potter serisinin yeni filmleri için düğmeye basıldı. Dünyanın en popüler fantastik karakteri Harry Potter, ilk olarak 1997 yılında kaleme alınan ilk kitapla adını duyurdu. Seri, 2001 yılında film uyarlamasıyla daha geniş kitlelere ulaşırken, 9 film boyunca devam eden maceralar herkesin gönlünde yer etti.

HARRY POTTER KİTAPLARI DEVAM ETTİ

Warner Bros şirketi, 9 filmin ardından Harry Potter macerasını beyaz perdeye taşımayı bıraktı. Ancak J. K. Rowling’in yazdığı Harry Potter ve Lanetli çocuk kitabının tiyatro oyunu bile sahnelendi. Serinin bir uzantısı olarak Fantastik Canavarlar serisinin çekimleri devam ederken, dünyanın dört bir yanındaki Harry Potter hayranlarını sevindirecek haberler gündeme geldi. Fantastik Canavarlar yapımı Harry Potter’ın yerini doldurmada başarısız kalınca gözler yeniden Warner Bros’a çevrildi.

Harry Potter hayranlarının büyük beğenisini toplayan Hogwarts Legacy oyunu sonrasında yeni bir iddiayla gündemi sarstı. İddialara göre Warner Bros şirketi yeni bir Harry Potter filmi çekmek için harekete geçti. Hayranları sevindiren bu iddialarla ilgili söylentilere göre yeni Harry Potter filminde sevilen oyuncu kadrosu aynı şekilde korunacak.

AYNI KADROYLA YENİ FİLM GELİYOR

Warner Bros CEO’su, Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyununun film formatına dönüşmesini istediklerini söyledi. Hayranları heyecanlandıran bu açıklamaların ardından dün ortaya çıkan söylentiler sosyal medyayı adeta salladı. Bu iddialar, Warner Bros’un yeni Harry Potter filmi için ön yapım aşamasına geçtiğini söylerken, filmde önceki seride yer alan pek çok oyuncunun yeniden bir araya geleceği belirtiliyor.

19 YIL SONRA YENİ HARRY POTTER HEYECANI

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 filminden taam 19 yıl sonra Lanetli Çocuk yapımının konusu merak edildi. Harry Potter ve rakibi Draco Malfoy’un çocukları Albus Severus Potter ve Scorpius Malfoy’un maceralarını anlatan yeni seri heyecan yarattı. Yeni seride bizzat J. K. Rowling’in kaleme aldığı şekilde bir senaryo hazırlanması bekleniyor. Dünyaca ünlü Harry Potter evreninin sevilen oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint yeniden bir araya gelecek.

KAYNAK: UŞAK HABER