Harry Potter efsanesi resmen geri dönüyor! 7 sezonluk diziden ilk detaylar geldi!

Harry Potter efsanesi resmen geri dönüyor! 7 sezonluk diziden ilk detaylar geldi!
GİRİŞ

Harry Potter hayranlarına güzel haber nihayet geldi. Yüzüklerin Efendisi’nden sonra şimdi de Harry Potter’ın dizi olarak hayranlarıyla buluşması bekleniyor. 7 sezonluk dizinin detayları ortaya çıktı…

Harry Potter efsanesi resmen geri dönüyor! 7 sezonluk diziden ilk detaylar geldi! - İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından kaleme alınan ve dünyanın en popüler Roman karakteri olarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Harry Potter serisi, ilk olarak sinemaya uyarlanmıştı. Sinema serisinin ardından uzun bir aradan sonra şimdi de dizi olarak yeniden hayranlarıyla buluşması bekleniyor.

Bloomberg’de yer alan habere göre dizi, J.K. Rowling’in orijinal filmleri oluşturan 7 kitabı temel alarak oluşturulacak. Kitaplara dayanan yeni bir dizi serisi için Warner Bros’un kolları sıvadığı iddia ediliyor.

HER SEZON BİR KİTABA DAYANACAK!

Harry Potter serisinin yeniden ekranlara geleceği haberleri geniş yankı uyandırdı. Harry Potter hayranlarını sevindiren habere göre her sezonda ise JK Rowling’in yedi kitabından her birinin baz alınacağı ifade ediliyor.

Toplamda 7 sezon olarak ekrana gelebileceği aktarılan dizinin dijital platformda yer alacağı belirtiliyor. Dizinin HBO Max’te yayınlanacağı aktarılıyor.

WARNER BROS VE HBO HAREKETE GEÇTİ!

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre Harry Potter’ın yazarı JK rowling’in dizinin katama sadık kalınması için geliştirme sürecinde yer alacağı ifade ediliyor. Ancak dizinin ana yaratıcıları arasında yer almayacağı bilgisi de dikkat çekti.

Dizi projesi için JK Rowling’in ikna edilmesi için Warner Bros CEO’su David Zaslav ve HBO Başkanı Casey Bloys’un bir araya geldiği aktarılıyor. Dizi üzerinde anlaşmaya ne zaman varılacağı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Warner Bros’un ayrıca sadece Harry Potter için değil, farklı birçok tanınan karakter için de harekete geçtiği yönünde iddialar giderek güçleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER