Indiana Jones hayranlarını sevindiren haber! Yeni fragman geldi! Indiana Jones ve Kader Kadranı vizyon tarihi belli oldu!

Indiana Jones hayranlarını sevindiren haber! Yeni fragman geldi! Indiana Jones ve Kader Kadranı vizyon tarihi belli oldu!
GİRİŞ

15 yıl aradan sonra Indiana Jones hayranlarını sevindiren haber geldi. Serinin 5’inci filmi Indiana Jones ve Kader Kadranı filminden yeni fragman geldi. Oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Indiana Jones hayranlarını sevindiren haber! Yeni fragman geldi! Indiana Jones ve Kader Kadranı vizyon tarihi belli oldu! - Sinema tarihinin en sevilen film serilerinden ve karakterlerinden olan Indiana Jones, yepyeni bir film ile yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini James Mangold’un üstlendiği Indiana Jones filminin 15 yıl aradan sonra gelen 5’inci filminde oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor.

Harrison Ford’un başrolünde yer aldığı yapımın yeni filminde ona ünlü birçok isim eşlik edecek. Kısa süre içinde vizyona girmesi beklenen filmde Mads Mikkelsen gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.

INDİANA JONES VE KADER KADRANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sinema tarihinin en özel karakterlerinden biri olan Indiana Jones’un hikayesinin anlatıldığı Indiana Jones film serisinin 5’inci kısa süre içinde vizyona girmeye hazırlanıyor. 15 yıl aradan sonra gelen yeni film Indiana Jones hayranlarını sevindirdi.

Indiana Jones ve Kader Kadranı filminden fragman da gelmesi heyecanı iyice artırdı. İlk olarak Mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde gösterilecek film, 30 Haziran’da ise vizyona girecek. Serinin 5’inci filminde Harrison Ford’a yine birçok ünlü isim eşlik ediyor.

INDİANA JONE VE KADER KADRANI OYUNCULARI

Vizyona girmek için gün sayan Indiana Jones filminin fragmanı heyecanı iyice artırdı. Indiana Jones ve Kader Kadranı filminde Harrison Ford Indiana Jones karakterine hayat verirken ona Phoebe Walter – Birdge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschman, Boyd Holbrook, Toby Jones, Antonio Banderas eşlik edecek. James Mangold’un yönetmenliğini üstlenecek film, 2008 yılında yapılan Kristal Kafatası Krallığı’nın devam filmi olacak.

KAYNAK: UŞAK HABER