İstanbul'a sadece 2 saat uzaklıkta! Sapanca'nın adeta gizli kalmış köşesi! İstanbuldere Köyü mükemmel doğasıyla büyülüyor!

İstanbul'a sadece 2 saat uzaklıkta! Sapanca'nın adeta gizli kalmış köşesi! İstanbuldere Köyü mükemmel doğasıyla büyülüyor!
GİRİŞ

Doğasıyla her zaman ziyaretçilerini büyüleyen Sapanca, gizli kalmış cennet köşeleriyle de öne çıkıyor. Hafta sonu tatili için İstanbuldere Köyü ziyaretçilerini bekliyor. Göl kenarında muhteşem bir köy…

Türkiye’de doğal güzellikleriyle özellikle hafta sonu tatillerinde en çok ziyaret edilen yerlerden bir Sapanca’dır. Marmara Bölgesi’nin adeta tatil cennetlerinden biri olan Sapanca, özellikle son dönemde İstanbuldere Köyü ile ziyaretçilerini resmen büyülüyor.

Göl kenarında huzurlu bir vakit geçirmek, doğada yürüyüş yapmak, büyüleyici şelaleleri görmek ve sanki bir masal diyarındaymış gibi hissetmek için İstanbuldere Köyü’nü ziyaret edebilirsiniz. İstanbul’a ise sadece 2 saat uzaklıkta yer alıyor.

İSTANBULDERE KÖYÜ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR!

Sadece kartpostallarda görebileceğiniz doğal güzelliklere ev sahipliği yapan İstanbuldere Köyü, göl kenarında keyifli bir vakit geçirmek ve doğanın tam kalbinde yer almak isteyenler için harika bir seçenek sunuyor.

Özellikle kısa hafta sonu tatillerinde çok sık tercih edilen İstanbuldere Köyü, gürül gürül akan derenin muhteşem manzarası ziyaretçlerini adeta büyülüyor. Yeşilin her tonunu görebileceğiniz İstanbuldere Köyü’nde ayrıca birçok etkinlikte sunuluyor. Ormanlık bir alan içinde doğa yürüyüşü yapabilir, ormanın içinde doğa ile uyumlu birçok tesiste yemek yiyebilir ve şelaleleri ve saklı kalmış birçok doğal güzelliği keşfe çıkabilirsiniz.

HAFTA SONU KAÇAMAĞI İÇİN EŞSİZ BİR YER!

Kısa hafta sonu tatillerini şehirden uzak ve doğanın tam kalbinde bir yerde geçirmek isteyenler için İstanbuldere Köyü eşsiz bir seçenek sunuyor. Şelale, orman, dere ve diğer doğal güzelliklerin yanı sıra bölgede bulunan tesislerde taze köy yumurtası ile güzel kahvaltı yapabilir veya taptaze alabalıkları tercih edebilirsiniz. Konaklama imkanlarına da yer verilen İstanbuldere Köyü defalarca gelmek isteyeceğiniz bir yer olacaktır.

İSTANBULDERE KÖYÜ NEREDE, NASIL GİDİLİR?

İstanbuldere Köyü, Sakarya il merkezine 23 km ve Sapanca ilçe merkezine ise sadece 6 km mesafede bulunuyor. Sakarya ilinin Sapanca ilçesine bağlı bir mahalle olan İstanbuldere Köyü, eşsiz doğasıyla ve etkinlikleriyle Sapanca’nın gizli kalmış cennet köşelerinden biri olmayı başarıyor. İstanbul’a ise sadece 2 saatlik bir mesafede yer alıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER