John Wick 4 intikam için geri dönüyor! John Wick 4 vizyon tarihi netleşti!

John Wick 4 intikam için geri dönüyor! John Wick 4 vizyon tarihi netleşti!
GİRİŞ

Başrollerinde Hollywood’un en sevilen isimlerinden Keanu Reeves’in olduğu John Wick 4 hayranlarına müjdeli haber geldi. Daha önce gösterimi ertelenen John Wick 4 ne zaman vizyona girecek?

John Wick 4 intikam için geri dönüyor! John Wick 4 vizyon tarihi netleşti! - Aksiyon filmlerinin son dönemdeki en önemli temsilcisi olan John Wick serisi heyecan yaratmaya devam ediyor. İlk olarak 2014 yılında seyirciyle buluşan John Wick serisinin dördüncü filmi heyecanla bekleniyor. Bir süredir sinemalara geleceği tarih netleşmeyen John Wick 4 için vizyon tarihi ertelenmişti. John Wick 4 filminin vizyon tarihi netlik kazandı.

Başrollerinde Keanu Reeves’in oynadığı John Wick 4 vizyon tarihi açıklandı. Filmin fragmanları peş peşe yayınlanırken, sinemaseverlerin heyecanı giderek arttı. “John Wick 4 ne zaman vizyona girecek?” sorusunun araştıranlar için kritik gün belli oldu. John Wick 4 oyuncuları ve konusu nedir?

jonh-wick-4.jpg

JOHN WİCK 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan John Wick serisinin dördüncü filmi geliyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen seride son filmin mart ayı içinde sinemalara geleceği konuşuluyordu. John Wick 4 fragmanları peş peşe yayınlanırken heyecan uyandıran filmin vizyon tarihi de netleşti. John Wick 4 filminin 24 Mart 2023 tarihinde sinemalarda olması bekleniyor.

jonh-wick-4-2.jpg

JOHN WİCK 4 KONUSU NEDİR?

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline gelen John Wick 4 filmi için geri sayım devam ediyor. Aksiyon kategorisinde akıllarda yer edinen yapımın son filmi 245 Mart 2023 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Emekli bir tetikçi olan John Wick, çok sevdiği eşini kaybettikten sonra hayatın anlamını köpeğine bağlar. Rus mafyası bir gün John Wick’in evine girip köpeğini öldürüp Mustang arabasını çalınca işin rengi değişir. John Wick, mafyadan intikam almak için uzmanı olduğu tetikçiliğe geri döner ve düşmanlarıyla mücadele eder.

jonh-wick-4-3.jpg

JOHN WİCK 4 OYUNCU KADROSU

İlk olarak 2014 yılında vizyona giren ve büyük ilgi gören John Wick oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada ve Donnie Yen gibi isimler yer alıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER