Karahallı Kaymakamlığı ve Karahallı Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri

Karahallı Kaymakamlığı ve Karahallı Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Uşak’ın doğusunda yer alan Karahallı ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir yerdir. İlçede hizmet veren kaymakamlık ve belediye binalarına nasıl gidileceği sorusunu sizin için cevapladık.

Öncelikle Karahallı ilçesine ulaşmak için farklı seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekler arasında araçla ulaşım, toplu taşıma ve taksi kullanımı yer almaktadır. Karahallı ilçesine ulaşmak isteyenler, aşağıdaki bilgileri dikkate alabilirler.

Karahallı ilçesine araçla ulaşmak isteyenler, Uşak merkezden Halil Kaya Gedik Bulvarı üzerinden D595 Yolu’nu takip ederek yaklaşık 50 dakika içinde ilçeye varabilirler. Karahallı ilçesinin komşu ilçeleri olan Banaz, Ulubey, Eşme ve Sivaslı’dan da araçla ulaşım mümkündür. Banaz ilçesinden Karahallı’ya gitmek için Sivaslı ilçesinin yoluna saparak ortalama bir saatte ilçeye ulaşılabilir. Ulubey ilçesinden Karahallı’ya gitmek için ise 40 dakikalık bir yolculuk yeterlidir. Eşme ilçesinden Karahallı’ya gitmek için bir saatlik, Sivaslı ilçesinden Karahallı’ya gitmek için ise yarım saatlik bir yolculuk gerekmektedir.

Karahallı ilçesine toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler, Uşak merkezden kalkan halk otobüslerini veya minibüslerini kullanabilirler. Uşak Belediyesi resmî web sitesinden otobüs saatlerini öğrenebilirler. Otobüsler, Karahallı ilçe merkezine kadar gitmektedir. Karahallı ilçesinin komşu ilçelerinden de toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Sivaslı ilçesinden Karahallı’ya gitmek için Sivaslı merkezden kalkan halk otobüslerine binilebilir.

KARAHALLI KAYMAKAMLIĞI VE KARAHALLI BELEDİYESİ NEREDEDİR?

Karahallı ilçesi, hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle görülmeye değer bir yerdir. Karahallı ilçesine ulaşmak için farklı seçenekler bulunmaktadır. Karahallı ilçesine ulaşmak isteyenler, haberimizde verilen bilgileri dikkate alabilirler. Karahallı ilçesine ulaştıktan sonra, Karahallı Kaymakamlığı ve Karahallı Belediyesi’ne gitmek için aşağıdaki adres bilgilerini kullanabilirsiniz.

Karahallı Kaymakamlığı Adres: Konak Mahallesi Cemil Özer Sokak No:2, Karahallı

Karahallı Belediyesi Adres: İnönü Cad. Karahallı

KARAHALLI KAYMAKAMLIĞI VE KARAHALLI BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Karahallı Belediyesi ve kaymakamlığı için iletişim bilgileri kurumların resmi internet sitelerinden verilmiştir. Bu bilgilere göre Karahallı Kaymakamlığına 0 (276) 517 10 01 nolu telefondan; Karahallı Belediyesine ise 0 (276) 517 12 29 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER