Kısa Boylu Kadınların Kıyafet Tercihleri Nasıl Olmalı?

Kısa Boylu Kadınların Kıyafet Tercihleri Nasıl Olmalı?
GİRİŞ

Özellikle kısa boylu kadınlar için kıyafet kombin önerisi sizler için de kolaylık sağlayacak ve doğru bir şekilde giyinen bilmenize yardımcı olacaktır.

Doğru kombin yapımı ile şıklığı yakalamak mümkün olacak ve böylelikle kısa boylu kadınların diledikleri gibi giyinmeleri sağlanacaktır.

Desen Seçimi

Özellikle minyon kadınların öncelikle tercih etmesi gereken kıyafetler şeylerden biridir ve karışık desenlerden yanı sıra sade ve 2 renkli kıyafetlerin tercih edilmesi olmalıdır. Özellikle desenli bir parça giyinmek isteniyorsa ufak çiçekli bir parça ya da dikey çizgiye sahip olan ürünler tercih edilmelidir ve bu noktada dikkat edilmesi gereken şeylerden biri de baştan aşağı aynı renk giyinmek kısa boylu kadınları daha uzun gösterecektir.

Aksesuar Seçimi

Aksesuarlarınızı da büyük çantalardan ve iri takılardan uzak durmanızda fayda olacaktır. Bu süreçte minimal takılar tam da size göre olacak ve ince bel kemerleri sizin için en doğru tercihler arasında yer alacaktır böylelikle sizler de kısa sürede şıklığı yakalayabileceksiniz.

Doğru Pantolon Boyunu Seçmek

Özellikle minyon kadınların dikkat etmesi gereken giyim şeylerden biri pantolon seçimlerinde daha uzun pantolon seçimlerine öncelik vermek olmalıdır. Kısa ve bilek hizasında biten pantolonlar sizi olduğunuzdan kısa gösterebilir. Bu nedenle özellikle bileğin altında ürünler tercih edilmelidir.

Göğüs Dekoltesi

Yuvarlak yakalı ya da boğazlı parçalarını yerine v derin göğüs dekoltesine sahip olan kıyafetler boyun kısmına daha uzun ve ince göstereceği için bu tarz kombinler minyon tipli kadınların tercih edeceği ürünler arasında olacaktır. Bu süreçte önemle dikkat etmeniz gereken noktalardan biri de budur.

Doğru Ayakkabı Seçme

En önemli noktalardan biri de diş taban ayakkabılar ya da bilekten bağlı ayakkabılardan ziyade bileğinizi açıkta bırakacak olan topuklu ayakkabılar her zaman sizi daha uzun ve ince gösterecek ürünlerden olacaktır. Bilekten bağlamalı olan ayakkabılar bacak boyunuzu keseceği için sizi daha kısa gösterebilir. Özellikle kısa boylu kadınların kombin yaparken dikkat etmesi gereken hususlar yukarıda da sizlere göre belirtildiği gibidir.

KAYNAK: UŞAK HABER