Kızının ameliyat parasını alıp kaçan baba Müge Anlı’da canlı yayına bağlandı

Kızının ameliyat parasını alıp kaçan baba Müge Anlı’da canlı yayına bağlandı
GİRİŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Merve isimli kadın, eşi Doğan’ın 4 yaşındaki kızlarının ameliyat parasını alıp kaçtığını iddia etti. Vicdansız baba canlı yayında iddiaları cevapladı…

Deprem felaketinde ekranlara ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümleriyle izleyiciler karşısına çıkmaya başladı. Merve isimli kadın, eşinin 4 yaşındaki kızlarının ameliyat parasını alıp kayıplara karıştığı iddiasıyla Müge Anlı’dan yardım istedi. Kızının makrodaktili hastalığını tedavi ettirmek için ameliyat parası biriktirdiklerini söyleyen acılı annenin iddiaları herkesi şaşkına çevirdi.

Eşi Doğan’ın ameliyat parası olarak biriktirilen 85 bin T’yi alarak ortadan kaybolduğunu söyleyen annenin feryatları görenlerin yüreğini sızlattı. Müge Anlı, iddiaların odağındaki Doğan hakkında “Yolda görsem yüzüne tükürürüm” şeklinde tepki göstermişti. Kızının ameliyat parasını alıp kaçan vicdansız baba bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına bağlandı.

VİCDANSIZ BABA CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ

Merve, programa telefonla bağlanan eşi Doğan hakkında “Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece bunu kızına neden yaptın?” ifadelerini kullanırken, babadan gelen yanıt herkesi şaşırttı. Parayla kayıplara karışan Doğan, “O para çocuğumun parası değil, Merve’nin araba parasıydı.” diyerek kendini savundu. Bu sözler üzerine araya giren Müge Anlı, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

PSİKOLOJİM BOZUKTU PARAYI ALDIM

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına bağlanan Doğan, psikolojisinin bozuk olduğunu öne sürerek hakkındaki iddialara yanıt verdi: “Ben çalıştım, 3 ay evime gidemedim, çalıştığım yerde kaldım. Bunalımdayım. Anlatamayacağım sorunlar yaşıyordum, o yüzden parayı aldım.” Kayıp paranın büyük bir çoğunluğunun Merve’nin babasından kalan miras olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı, Doğan’ın yaptığı bu hareketin yine de hırsızlık olduğunu söyledi.

Doğan eşini, evliliğini ve çocuğunu unutmadığını kendisine biraz süre verilseydi geri döneceğini söyledi. Günün birinde parayı geri getirip eşiyle arasını düzelteceğini söyleyen Doğan, barışma konusunda Müge Anlı’ya “Ben istiyorum ama Merve istemiyor, o yüzden geri dönüş yok artık.” diyerek dert yandı.

KAYNAK: UŞAK HABER