Konuşmaya bile çekiniyor! Astrolojide en utangaç 5 burç hangisi?

Konuşmaya bile çekiniyor! Astrolojide en utangaç 5 burç hangisi?
GİRİŞ

İnsanlar hakkında ufak ipuçları veren astrolojideki burçların birbirinden farklı özellikleri bulunuyor. Genellikle yalnız kalmayı seven utangaç burçlar hangileri?

Utangaç insanlar sosyalleşip insanlar arasına karışmak yerine genellikle tek başına vakit geçirmeyi severler. Hassas ve duygusal yapıda olan utangaç kişilerin birtakım ortak özellikleri vardır. Astrolojiye göre utangaçlık da bazı burçların genel özellikleri arasında yer alır.

Astroloji insanlar hakkında küçük ipuçları verir. Çekingen ve hassas yapıda olan utangaç insanlar da bazı burçların etkisinde olabilir. Hata yapmaktan çok korkan ve kendi başlarına takılmayı tercih edenlerin hangi burç oldukları merak ediliyor. İşte astrolojiye göre en utangaç burçlar…

utangac-burc-2.jpg

EN UTANGAÇ BURÇLAR

Yengeç burçları güven problemi yaşadıkları için insanlara uzak duran burçların başında geliyor. Kimseye kolay kolay güvenemeyen yengeçler, terk edilme veya reddedilme korkusu yüzünden tek başına kalmayı seçerler. Yengeç burçlarının utangaç tavırları hemen dikkat çeker. Herkesle kolay kaynaşamayan yengeçler utangaç oldukları için sosyal ortamlarda çabuk sıkılırlar.

Balık burçları, astrolojideki en hassas burçların başında gelir. Duygusal ve utangaç burçlar oldukları için mutluluğu kendi dünyalarında ararlar. Balık burcu kadın ve erkeklerin utangaç yapıları yüzünden yeni insanlarla tanışmada problem yaşadığı biliyor. İçine kapanık ve garip görünen balık burçları yeni insanlarla tanışmaktan ziyade yalnız olmayı tercih ederler.

utangac-burc-1.jpg

İÇİNE KAPANIK BURÇLAR HANGİLERİ?

Genellikle su burçlarının utangaç olduğu bilinirken toprak burcu olan boğalar da sosyalleşmekten keyif almaz. Tek başına olmayı çok seven boğa burçları utangaç davranışlar sergiler ve kendileriyle hiçbir konuda konuşulmasını sevmez. Boğa burçlarının güvensizlikleri onları içine kapanık ve sessiz birine dönüştürür.

Başak burçları yeni insanlarla ilk tanışma anında çok sıkılırlar ve utangaç tavırlar sergileyebilirler. Özellikle kalabalık gruplar içinde başak burcunu tanımak zorlaşabilir. Kendilerini ifade etmekte zorlanan başaklar iş ve özel yaşamlarında yalnız kalmayı tercih ederler.

Oğlak burçları işkolik oldukları için sosyalleşmeye fazla vakit ayırmazlar. Kendi dünyasında mutlu olmayı isteyen oğlaklar her zaman çok çalışarak motive olurlar. Oğlak burçları sosyal aktiviteler yerine iş yapmayı ve kariyerlerine odaklanmayı seçerler. Bu yüzden sosyal becerileri yeterince gelişmez ve utangaç yapılı olabilirler.

KAYNAK: UŞAK HABER