Kusursuz bir cilt için mucize yöntem! Bu maske ciltteki çizgileri ve lekeleri yok ediyor!

Kusursuz bir cilt için mucize yöntem! Bu maske ciltteki çizgileri ve lekeleri yok ediyor!
GİRİŞ

Çevresel faktörler ve yaşlanmaya bağlı olarak ciltte birçok sorun meydana gelebiliyor. Cilt lekeleri, kırışıklıklar, çizgiler ve çatlaklar ilk sırada yer alıyor. İşte kusursuz bir cilt için mucizevi maske…

Kusursuz bir cilt için mucize yöntem! Bu maske ciltteki çizgileri ve lekeleri yok ediyor! - Zaman içinde yaşlanmaya veya diğer faktörlere bağlı olarak ciltte birçok sorun meydana gelebiliyor. Bu sorunlara karşı bireylerin uygulayacağı basit yöntemler ise kısa sürede ciltteki hasarların giderilmesinde etkili oluyor.

Yaşlananın en doğal belirtileri arasında yer alan kırışıklılar özellikle yüz, boyun ve ellerde sık görülüyor. Doğal bazı maskeler sayesinde bu sorunlardan kurtulmak mümkün. Ciltte meydana gelen kırışıklıklardan ve çizgilerden kurtulmak isteyenler için uzmanlar mucizevi maske tarifini paylaştı.

KIRIŞIKLIKLARA KARŞI MUCİZEVİ BAL MASKESİ

Belirli yaştan sonra kadın ve erkek herkeste görülen kırışıklıklar karşı mucizevi bal maskesi en etkili yöntemlerden biri olarak gösteriliyor. Sadece kırışıklıların giderilmesi değil, aynı zamanda daha aydınlık bir görünüm için de etkili oluyor.

Kırışıklıklar için bal maskesi tarifi ise şöyle:

  • 1 tatlı kaşığı bal, 1 adet yumurta satısı ve 1 yemek kaşığı zeytinyağını bir kapta karıştırın.
  • Macun kıvamına gelen karışımı masaj yaparak kırışıklıkların olduğu bölgeye yedirin.
  • 15 dakika sonra ılık su ile temizleyin.

Haftada 1 defa uygulanması yeterli olan bu maske tarifine karşı alerjik reaksiyonlara veya herhangi bir hassasiyete sahip olmanız durumunda istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle temkinli olmanız ve uzman görüşü almanız önerilir.

KOLAY LİMON MASKESİ

C vitamini açısından zengin limon ile de kırışıklılara karşı savaş acıkabilir. Yarım limon suyunu v e1 çay bardağı yoğurdu karıştırarak yüzünüze sürün ve 20 dakika sonra ılık suyla yıkayın. Etkisini hemen görebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER