Lady Gaga'nın da yer aldığı Joker'in devam filminin çekimleri tamamladı! Joker 2'den yeni detaylar

Lady Gaga'nın da yer aldığı Joker'in devam filminin çekimleri tamamladı! Joker 2'den yeni detaylar
GİRİŞ

Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı Joker’in devam filminin çekimleri tamamlandı. Joker: Folie a Deux filminden yeni detaylar da geldi. Peki, Joker 2 ne zaman çıkacak? İşte ayrıntılar…

Lady Gaga'nın da yer aldığı Joker'in devam filminin çekimleri tamamladı! Joker 2'den yeni detaylar... - Yönetmen koltuğunda Todd Philips’in yer aldığı Joker filminin devam filmi olacak Joker: Folie a Deux’un çekimleri nihayet tamamlandı. İlk filmle OSCAR başta olmak üzere sayısız sinema dünyasının prestijli ödülünün almayı başaran Joker filmi, devam filmi ile vizyona girmeye hazırlanıyor.

Başrollerinde Joqauin Phoenix ve Lady Gaga’nın yer alacağı filmden ilk görüntüler de gelmeye başladı. DC evreninin süper kahramanlarından Batman’in ve Gotham şehrinin en büyük düşmanı olan Joker’in hikayesi birçok kişiyi heyecanlandırıyor.

JOKER 2’NİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!

Batman’in baş düşmanı Joker karakterinin hikayesini konu alan Joker filminin ilki büyük başarı elde etmiş ve eleştirmenlerden tam not almayı başarmıştı. Şimdi ise devam filmi olan Joker: Folie a Deux filminin çekimleri tamamlandı.

Hikayenin sevilen kötü kahramanlarından biri olan Harley Quinn karakterini ise ikinci filmde dahil olacak Lady Gaga canlandıracak. Filmin başarılı yönetmeni Todd Philips, Lady Gaga’nın yakından çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak tüm film ekibe teşekkür etti. Böylece filmden bazı kareler de sızdırılmış oldu.

JOKER: FOLİE A DEUX (JOKER 2) NE ZAMAN ÇIKACAK?

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan ekip bir müzikale imza atacak. Müzikal tarzda olacağı bilinen filmde Lady Gaga Harley Quinn karakterine hayat verirken, Joker karakterine ise yine Jaquin Phonenix hayat verecek. 4 Ekim 2024’te vizyona girmesi beklene filmden gelen ilk görüntüler ise Joker hayranlarını daha şimdiden heyecanlandırmayı başarmış görünüyor.

KAYNAK: UŞAK HABER