Lifting gibi estetik uygulamalara gerek yok! Etkili kirpikler için bir de bu yöntemi deneyin!

Lifting gibi estetik uygulamalara gerek yok! Etkili kirpikler için bir de bu yöntemi deneyin!
GİRİŞ

Estetik uygulamalara başvurmadan da daha etkileyici ve güzel kirpiklere sahip olabilirsiniz. Kirpik lifting yöntemini geri bırakıyor. Etkileyici kirpikler için doğal formül! İşte o yöntem…

Her ne kadar kısa vadede bazı estetik uygulamalar ve kimyasal içeren kozmetik ürünler istenen sonuçları verse de uzun vadede birçok yeni sorun ortaya çıkabiliyor. Ortaya çıkan yeni bir yöntem ile tamamen doğal bir şekilde çok daha etkileyici kirpiklere sahip olmanızı sağlayacak.

Yüzde en dikkat çeken ve bakışları güçlendiren kirpiklerin bakımı özelikle kadınların en dikkat ettiği konulardan biridir. Doğal, sağlıklı ve etkileyici kirpikler ile çok daha etkileyici bakışlara sahip olmak mümkün.

ETKİLEYİCİ KİRPİKLER İÇİN HİNT YAĞI

Her derde deva doğal yağlar sayesinde birçok sorundan kurtulmak ve daha sağlıklı bir yaşamın kapılarını açmak mümkün hale geliyor. Yüzyıllar boyunca kullanılan doğal yağların sahip olduğu etki ise son derece şaşırtıcı sonuçlar vermeyi başarıyor.

Kirpikleri ve saçları uzatmak için Hint yağı kullanımı oldukça faydalı görülüyor. Hint bitkisinin tohumundan elde edilen yağ, ciltteki kan dolaşımını artırarak ve kökleri uyararak saçların daha hızlı uzamasını sağlıyor. Düzenli kullanımı ile sonuçları hemen fark etmeniz mümkündür.

BADEM YAĞI İLE GÜÇLÜ KİRPİKLER

Vitamin açısından son derece zengin olan badem fındık yağı, kirpikler için en etkili doğal ürünler arasında yer alıyor. E vitamini, kalsiyum ve magnezyum içeren badem yağı, 6 – 8 hafta boyunca kullanılmasıyla kirpiklerde etki bir sonuç göstermektedir.

LAVANTA YAĞINI İHMAL ETMEYİN

Kirpikler için bir diğer önemli doğal yağlardan biri de lavanta yağı olarak gösteriliyor. Stresi azaltmada da etkili bir yağ olan lavanta, linalool içerdiğinden serumunuza ekleyebileceğiniz en önemli yağlardan biri olarak gösteriliyor. Kirpiklerinize her gün uygulayacağınız lavanta yağı ile daha rahat ve pozitif hissetmeye başlamanız da mümkündür.

VİTAMİNLERİ SAKIN ES GEÇMEYİN!

Sadece doğal yağlar değil, vitaminlerin de kullanımı kirpiklerin ve cildin daha güzel bir hale gelmesini sağlayacaktır. Kaş ve kirpik serumunun 12 vitaminle dolu olması gerekiyor. A, E, C, D, K, B, provitamin, folik asit ve niasin ilk sırada yer alacak. Kaş ve kirpiklere nüfuz ettiğinde sonuçları hemen görebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER