Metin Akpınar’ın kızı 35 yıl sonra ortaya çıktı: “Duygu Nebioğlu kimdir?”

Metin Akpınar’ın kızı 35 yıl sonra ortaya çıktı: “Duygu Nebioğlu kimdir?”
GİRİŞ

Metin Akpınar’ın kızı olduğunu iddia eden Duygu Nebioğlu’nun açmış olduğu dava sonuçlandı. Usta oyuncunun 35 yıl sonra bir kızı olduğu ortaya çıktı.

Metin Akpınar’ın kızı 35 yıl sonra ortaya çıktı: “Duygu Nebioğlu kimdir?” - Tiyatro sahnelerinin usta yüzlerinden biri olan oyuncu Metin Akpınar, özellikle de Zeki Alasya ile birlikte yer aldığı filmler ile hafızalarımıza kazandı. Pek çok unutulmaz yapımda yer alan Metin Akpınar, Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nun da kuruculuğunu üstlenmişti. Tiyatro alanındaki çalışmaları süren usta isim, daha önce Göksel Özdoğdu ile 62 sene aynı yastığa baş koymuş, ancak bu evliliğinden herhangi bir çocuğu dünyaya gelmemişti. Metin Akpınar ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Bir süre önce Metin Akpınar’ın kızı olduğunu iddia eden Duygu Nebioğlu, mahkemeye başvurmuştu. Hakkında gizlilik kararı olan mahkeme, yapılan DNA testi sonucunda karara bağlandı. Ankaramasası isimli haber sitesinin ulaştığı Duygu Nebioğlu, mahkemenin 35 yıl sonra Metin Akpınar’ın kızı olduğu kanısına vardığını bildirdi. Peki Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu ne iş yapıyor? İşte Duygu Nebioğlu’nun bilinmeyenleri…

DUYGU NEBİOĞLU, ANTALYA’DA DÜNYAYA GELDİ

Mahkemeden hemen sonra bir açıklama yapan Duygu Nebioğlu, 1988 doğumlu olduğunu söyledi. Antalya’da doğan Duygu Nebioğlu, evlatlık olarak verildiği ailede büyüdüğünü açıkladı. Duygu Nebioğlu’nun konuyla ilgili açıklamalarında ise; “Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünya'nın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm” ifadeleri yer aldı. Nebioğlu, babalık davası sürecini de açıkladı.

DUYGU NEBİOĞLU, AÇTIĞI MAHKEMEYİ KAZANDI

Başlattığı soy ağacı araştırmasının Metin Akpınar’a kadar dayanması üzerine babalık davası açtığını söyleyen Duygu Nebioğlu, mahkeme sonrası yaptığı açıklamalarda; “Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım” dedi. Resmi olarak mahkeme, Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kabul etti.

KAYNAK: UŞAK HABER