Müge Anlı kan donduran açıklamayı yaptı! Cinayet haberi stüdyoyu karıştırdı

Müge Anlı kan donduran açıklamayı yaptı! Cinayet haberi stüdyoyu karıştırdı
GİRİŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki üzücü haber, sosyal medyada çok konuşuldu. Şükrü Güvenilir’in cinayete kurban gittiği açıklandıktan sonra canlı yayında stüdyo karıştı…

Türk televizyonlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın hayatına devam ediyor. Sevilen programda son olarak kayıplara karşılan Şükrü Güvenilir’in akıbeti araştırılıyordu. Antalya’ya çalışmaya gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 7 çocuk babası Şükrü Güvenilir’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Müge Anlı, programa üzücü bir haberle başladığını belirtirken Şükrü Güvenilir’in cinayete kurban gittiğini söyledi. Stüdyoyu karıştıran bu haber sırasında Müge Anlı, “Ne yazık ki programımızı işlediğimiz konularla ilgili üzücü bir gelişmeyle açıyorum. 31 Ocak Salı günü aracıyla beraber Antalya'da kaybolan 7 çocuk babası, 64 yalındaki Şükrü Güvenilir'in kaybının 14. gününde bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.” dedi.

CİNAYETİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Sevgi’nin gözyaşlarına boğulduğu acı haber sonrası Müge Anlı cinayetin detaylarını anlattı. Bekir Demiray, cinayet büro sorgusunda gece alkol almak için Şükrü ile buluştuklarını söyledi. İş arkadaşı 34 yaşındaki Demiray, kendisine küfrettiği gerekçesi ile Şükrü’nün başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Antalya’ya çalışmak için giden 7 çocuk babası Şükrü Güvenilir’in cinayeti bu şekilde gerçekleşti.

İŞ ARKADAŞI ÖLDÜRÜP ARAZİYE GÖMDÜ

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yaptığı araştırma sonrası Şükrü Güvenilir’in Isparta il sınırları içindeki bir araziye gömüldüğü tespit edildi. Cinayete kurban giden adamın kızı Sevgi, Müge Anlı’ya başvurmuş ve bir süredir haber alamadığı babasının bulunmasını istemişti. Sevgi canlı yayında babasının düşmanları tarafından tehdit edildiğini söylerken 30 Ocak 2023 tarihinde kendisine şunları söylediğini aktardı: “Bugün ilk defa göreceğim birileri ile görüşeceğim. Yeni bir arkadaş grubuna katılacağım. Onlar alkol istediler o yüzden bunları aldım.”

31 Ocak 2023 tarihinde Serik’e giriş yaptığı ancak çıkışının görülmediği tespit edilen Şükrü Güvenilir’in yeni tanıştığı iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlendi. Antalya’ya çalışmak için giden 7 çocuklu Şükrü Güvenilir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. İş arkadaşı Bekir Demiray, Şükrü Güvenilir’i darp edip öldürdükten sonra cesedini araziye gömdüğünü itiraf etti.

KAYNAK: UŞAK HABER