Müge Anlı’dan sert tepki! Vicdansız baba kızının ameliyat parasını alıp kaçtı

Müge Anlı’dan sert tepki! Vicdansız baba kızının ameliyat parasını alıp kaçtı
GİRİŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuran vicdansız baba sosyal medyada gündem oldu. Müge Anlı, kızının ameliyat parasını alıp kaçan babaya çok sert tepki gösterdi…

ATV’nin izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenlerin sinirlerini bozan bir olay daha yaşandı. Yaklaşık 11 gündür eşinden haber alamadığını söyleyen Merve Hanım, eşinin çocuğun ameliyat parasıyla kayıplara karıştığını iddia etti. Programın sunucusu Müge Anlı’dan yardım isteyen acılı anne yaşadığı olayı anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının konuğu Merve Hanım oldu. Eşi Doğan Köse’nin bulunması için Müge Anlı’ya başvuran acılı anne, 4 yaşındaki çocuğunun Makrodaktili hastalığından muzdarip olduğunu söyledi. Evladının ameliyat parasını alıp kaçan kocasına tepki gösteren Merve Hanım herkesi sinirlendiren olayları gözyaşları içinde anlattı.

KIZININ AMELİYAT PARASIYLA KAÇTI

Merve Hanım kızının ameliyat olması için nisan ayına kadar 100 bin TL para biriktirmeleri gerektiğini söylerken bunu başardıklarını sadece 15 bin TL eksik varken kocasının parayla kaçtığını iddia etti. Programın sunucusu Müge Anlı, duydukları karşısında şaşkına dönerken sinirlerine hakim olmakta zor anlar yaşadı.

Kızlarını tedavi ettirebilmek için çalıştıkları markette paranın eksilmesi üzerine eve dönen Merve Hanım, kızının ameliyat parasının da yerinde olmadığını gördü. “Onun bir daha gelmeyeceğini anladım” diyen acılı anne, marketten 120 bin, evden de 85 bin TL alıp kaçan kocasına lanet okudu. Hasta kızını ortada bırakıp giden adamın bu sorumsuzluğu Müge Anlı izleyicisini çileden çıkarttı.

“GÖRSEM SURATINA TÜKÜRÜRÜM”

Sosyal medyada gündem olan olayda Müge Anlı sinirlerine hakim olmakta zorlandı. Canlı yayında sorumsuz adam hakkında konuşan Müge Anlı, “Gerçekten adetim değildir ama başka bir tabir bulamıyorum. Görsem suratına tükürürüm.” ifadelerini kullandı. Doğan Köse’ye gelen tepkiler üzerine kayınvalide oğlunun psikolojik bunalımda olduğunu iddia ederek savunmaya çalıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına bağlanan kayınpeder, Doğam Köse’den bıktığını söylerken “İnsan evladıyla sınanır mı?” diyerek tepkisini dile getirdi.

KAYNAK: UŞAK HABER