Netflix’in yeni dizisi Kübra başrollerinden Çağatay Ulusoy’un partneri kim oldu?

Netflix’in yeni dizisi Kübra başrollerinden Çağatay Ulusoy’un partneri kim oldu?
GİRİŞ

Diziseverlerin merakla beklediği Kübra dizisinin başrolleri belli oldu. Kübra dizisinin başrollerinde yer alacak Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek kadın oyuncu kim?

Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan Netflix, yeni dizisi Kübra ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Yerli ve yabancı pek çok yapımın bulunduğu bu platformdan yeni haberler geliyor. Heyecanla beklenen dizilerden biri olan Kübra için geri sayım devam ediyor. Diziseverler Kübra dizisinin oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı.

Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden biri olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisinde başrol oynayacağı açıklanmıştı. Ünlü oyuncunun hayranları bu haberin ardından Netflix’in yeni dizisi Kübra’yı daha yakın takibe almaya başladı. Çağatay Ulusoy, yeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanırken dizideki partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

KÜBRA DİZİSİ BAŞROLLERİ BELLİ OLDU

Türk dizilerinin aranan simalarından Çağatay Ulusoy, yeni dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Daha önceden İçerde ve Medcezir gibi dizilerle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncunun bomba gibi bir dönüş yapması bekleniyor. OGM Pictures imzalı Kübra dizisi, Netflix platformundan yayınlanacak. Dizide başrol oynayacağı açıklanan Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu.

Sosyal medyada çok tartışılan Kübra dizisi başrol oyuncuları nihayet netlik kazandı. Televizyon gazetecisi Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partnerini açıkladı. Buna göre heyecanlan beklenen dizide başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’a güzel oyuncu Büşra Develi eşlik edecek.

KÜBRA DİZİSİ YAKINDA NETFLİX’TE

Netflix’ten yayınlanacak Kübra dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Yönetmenlik koltuğunda Taylan Biraderler’in oturduğu dizi için geri sayım sürüyor. Kübra dizisinin Afşin Kum’un aynı isimli kitabından uyarlama olduğu öğrenildi. Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacak diğer oyuncu belli oldu.

Ekranların aranan simalarından Büşra Develi, en son Akıncı dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı. Develi’nin bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında Ayla, Tatlı Küçük Yalancılar, Arada, Fi ve Hadi Be Oğlum yer alıyor. 1993 yılında dünyaya gelen Büşra Develi, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine başladı.

KAYNAK: UŞAK HABER