Netflix’ten Squid Game açıklaması! Squid Game 2. sezon yayın tarihi ne zaman?

Netflix’ten Squid Game açıklaması! Squid Game 2. sezon yayın tarihi ne zaman?
GİRİŞ

Popüler dizi ve film yayın platformu Netflix, heyecanla beklenen Squid Game açıklamasını yaptı. Milyonlarca kişinin beklediği Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix’ten Squid Game açıklaması! Squid Game 2. sezon yayın tarihi ne zaman? - Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgiyle takip edilen Squid Game dizisi yeni sezonuyla gündemdeki yerini koruyor. Dijital yayın platformu Netflix’in fenomen dizisi Squid Game’in 2. sezonu merakla bekleniyor. Squid Game’in yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arayan izleyiciler için Netflix’ten kritik açıklama geldi.

Dizi ve film yayın platformu Netflix, Squid Game hayranlarını heyecanlandıran duyuruyu yaptı. İlk sezonuyla dünya çapında büyük ilgi gören dizinin ikinci sezonu gündemden düşmüyor. Türkiye’de de geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

netflix.jpg

SQUİD GAME 2 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix platformudan geçen sene yayınlanan Squid Game dizisi kısa sürede büyük ilgi gördü. Tam 12 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Squid Game, sadece iki haftalık süre içinde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı. Squid Game’in 2. sezonu büyük bir merakla beklenirken diziden önemli bir duyuru geldi: “Squid Game”in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle.” Sevilen dizinin yeni bölümleriyle 2023 yılında yine Netflix platformundan izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

squid-game.jpg

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Squid Game dizisinin Türkçe anlamı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Squid Game’in Türkçede “Kalamar Oyunu” anlamına gelir. Gerilim ve dram türündeki dizi, bir oyun formatında hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Maddi sıkıntısı olan yüzlerce kişi bir gün bir oyun daveti alır. Bu oyunda kazanana 40 milyon dolarlık büyük ödül verileceğini duyan fakirler bir anda kendilerini Squid Game içinde bulur. Oyuna katılanların yapması gereken tek şey ise tüm rakipleri eleyip hayatta kalan son kişi olmaktır.

KAYNAK: UŞAK HABER