Oppenheimer filmi ne zaman vizyona girecek? Oppenheimer konusu ve oyuncuları

Oppenheimer filmi ne zaman vizyona girecek? Oppenheimer konusu ve oyuncuları
GİRİŞ

Bir süredir heyecan ile beklenen “Oppenheimer” filmi için geri sayım başladı. Yayınlanan son fragmanı ile dikkat çeken filmin vizyona giriş tarihi açıklandı. İşte ayrıntılar…

Bir süredir dijital platformlarda yayınlanan yerli ve yabancı film ve diziler ülkemizde yoğun bir şekilde takip edilirken son günlerde vizyona giren yeni filmler de sorgulanmaya başlandı. Kurban Bayramı tatilini sinema programları ile donatmak isteyen birçok sinemasever, vizyona girecek olan filmleri yakın takip altına aldı. Bu noktada öne çıkan filmlerden biri de “Oppenheimer” isimli film oldu.

Aylar önce duyurulan ve uzun süredir de merak ile beklenen “Oppenheimer” isimli film, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ikinci fragmanı ile olay yarattı. Sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına giren film, arama motorlarına konu olmaya başladı. Oppenheimer filminin ne zaman vizyona gireceği merak konusu oldu. Peki, Oppeheimer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar…

oppenheimer-1.jpg

OPPENHEIMER FİLMİNİN KONUSU NE?

Kanada, ABD ve İngiltere’de İkinci Dünya Savaşı sırasında başlatılmış olan Manhattan Projesi’nin başında duran Julius Robert, Oppenheimer’ın nükleer bombasının gelişimi üzerindeki etkilerini inceleyecek. Ayrıca Nagazaki be Hiroşima’yı etkilen atom bombasının ardından Oppenheimer’ın fiziki ve psikolojik açıdan yaşadıkları sinemaseverlerin beğenilerine sunulacak.

Geçmiş dönemlerde yaşanmış ve gerek psikolojik gerek ise de fiziki etkileri halen devam eden yıkıcı bir olayın işlendiği Oppenheimer filmi, son olarak ikinci fragmanı ile gündeme geldi. Etkileyici oyunculukları ve muhteşem grafikleri ile sosyal medya kullanıcılarının da dikkatlerini çeken filmin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İlk olarak İngiltere’de vizyona gireceği duyurulmuş olan film, 21 Temmuz 2023 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak.

oppenheimer-2.jpg

OPPENHEIMER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Sinemaseverleri oldukça etkilemesi beklenilen Oppenheimer filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Dylan Arnold, Emily Blunt, Cillian Murphy, Matt Damon, Gary Oldman, Olli Haaskiyi, David Krumholtz, Micheal Angarano, Robert Downey Jr. Caser Affleck, Josh Hartnett, Rami Malek, James D’Acry, Dane Dehann, Kenneth Branagh, Jason Clarke, Louise Lombard, Christopher Denham, Scott Grimes.

KAYNAK: UŞAK HABER